×
Menu

Ballen en pucks voor inline / straat hockey

Je hebt een puck of een straat hockey bal nodig

Wanneer je straat of rolhockey wilt spelen, heb je een puck of een straat hockeybal nodig. Een doel kun je altijd van verschillende materialen maken, echter dat is lastig te doen met een bal of puck.

In deze categorie kun je inline / street hockey ballen en zachte pucks vinden. Er zijn een aantal verschillende ballen geschikt voor inline / street hockey, maar er zijn grote verschillen in gewicht en hardheid van de verschillende ballen. Dit betekent dat het niet uitmaakt of je nou indoor of outdoor speelt, en bij welke temperatuur je speelt, je vind hier altijd een mooie inline / street hockeybal.

Als we iets dieper in gaan op het weer, zouden wij het volgende adviseren. Wanneer je straat hockey speelt met een bal en de temperatuur is erg laag, zouden wij een straat hockey bal adviseren, die wat lagere hardheid heeft. Hoge temperaturen in de zomer, een bal met een hogere hardheid. Wanneer je regelmatig in verschillende temperaturen speelt, kun je het beste gaan voor een straat hockey bal, die een 'medium' hardheid heeft.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden