×
Menu

Pucks & Ballen voor inline / street hockey

Wordt street hockey met een bal gespeeld?

Als je street hockey wilt spelen, kun je een puck of street hockeybal gebruiken. Je kan een geïmproviseerd doel maken, maar het is nogal moeilijk om te spelen zonder iets te hebben om met de hockeysticks te raken.

Er is een grote verscheidenheid aan hockeyballen die geschikt zijn voor street hockey, maar er zijn grote verschillen in het gewicht en de hardheid van de verschillende ballen. Als je ervoor kiest om met een street hockeybal te spelen, moet je rekening houden met het weer waarin je gaat spelen.

De temperatuur heeft een grote invloed op hoe veerkrachtig de bal zal zijn, maar bepaalt ook hoeveel de bal aan de ondergrond en aan je hockeystick blijft plakken. Als je bij erg koud weer speelt moet je een zachtere bal kiezen, maar als je vooral tijdens warm zomerweer gaat spelen zul je voor een hele harde bal moeten gaan. Over het algemeen zijn street hockeyballen de beste optie als je van plan bent om op ruw beton of asfalt te spelen.

Aan de andere kant zijn pucks voor street hockey over het algemeen lichtere versies van hun ijshockey tegenhangers. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht plastic zodat ze over glad beton en indoorvloeren kunnen glijden.

Wil je je spel wat meer pit geven met frisse nieuwe uitrusting? Bekijk onze uitgebreide selectie producten voor Inline / Street hockey.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden