×
Menu

Stuntstep voorvorken

Sortering
Kleur
Merken
Voorvorklengte
Wieldiameter
Compatibel met
Wielkernbreedte
Reset

Sortering

Toepassen

Kleur

ResetToepassen

Merken

ResetToepassen

VoorvorklengteResetToepassen

WieldiameterResetToepassen

Compatibel met

ResetToepassen

Wielkernbreedte
ResetToepassen

Goed om te weten

Threaded of threadless stuntstep vork?

Op deze pagina vind je een grote selectie stuntstep vorken in verschillende kleuren en ontwerpen waarmee je zeker zult opvallen op je lokale skatepark.

Tegenwoordig worden de meeste voorvorken voor een stuntstep gemaakt zonder schroefdraad (threadless) voor een betere en stevigere verbinding tussen de bar en de voorvork. Threaded en threadless voorvorken verschillen van elkaar in gewicht, duurzaamheid en montage.
Als je een threadless voorvork wilt gebruiken, moet je een compressiesysteem op je stuntstep installeren. Een threadless voorvork wordt voornamelijk gebruikt in het skatepark door de gevorderde rijders. Een threaded voorvork wordt nog steeds gebruikt voor de complete stuntsteps, met name de goedkopere modellen. Deze zijn perfect om de eerste tricks te leren en zijn ook gemakkelijker om te installeren. Een stuntstep voorvork met schroefdraad bereikt echter sneller zijn limiet wanneer je wat geävanceerdere tricks wilt doen.

Stuntstep voorvork materialen

Een stuntstep fork is gemaakt van of staal of aluminium. Stalen voorvorken zijn zwaarder maar ook duurzamer en zeer geschikt voor beginners. Aluminium voorvorken zijn lichter en iets minder duurzaam, maar de meeste gevorderde rijders kiezen voor een aluminium stuntstep voorvork.

Een aluminium stuntstep vork is vaak duurder dan een stalen vork. Als je dus net begint met de sport is een stalen vork goed genoeg. Wanneer je zeker weet dat stuntsteppen echt iets voor jou is, dan kun je een aluminium voorvork overwegen.

Als je meer informatie wilt over stuntstep voorvorken kun je onze gids Koop een stuntstep vork lezen.

Als je niet zeker weet wat de beste keuze voor jou is, neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het vinden van de juiste fork.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden