×
Menu

Aggressive Skate Boots

Goed om te weten

Al onze aggressive skate boots en frames gaan samen

Past deze schoen op dit frame? Dit is een vraag die je niet meer hoeft te stellen als je je nieuwe aggressive skate hier bij SkatePro ontwerpt. In deze categorie vind je onze selectie aggressive skate boots, allemaal zijn ze UFS compatibel wat betekent dat ze passen op de meest voorkomende standaard van dit moment.

Het voordeel van het los kopen van de boot voor je aggressive skate is dat je de mogelijkheid hebt om je eigen unieke inline skates te ontwerpen. Door te beginnen met de skate boots, kun je vervolgens je eigen skates ontwerpen met het frame, de lagers en wielen naar keuze. Als je al een paar aggressive skates hebt kun je de onderdelen van deze skates gebruiken onder je nieuwe schoen om je eigen unieke skates te maken.

Je vindt hier ook een aantal schoenen die je niet vindt in onze complete aggressive skates collectie. De reden hiervoor is dat sommige schoenen slechts in een beperkte oplage gemaakt worden en de fabrikant wil dat de klant de skate boots gebruiken in de perfecte persoonlijke setup en skate stijl.

We hebben een breed assortiment aggressive skate boots van verschillende fabrikanten. Op dit moment is één van de populairste boots de V13 van Val. Dit is een herontwerp van de iconische Majestic12 van Roces, welke de aggressive skate scene op de kaart zette eind 90' jaren.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden