Sinterklaas
Bestellen t/m 1 dec.  -  Lees meer
×
Menu

Bouten en moeren voor skateboards

  Filter
Kleur
Merken
Lengte

Skateboard bouten - het kiezen van de juiste maat

Skateboard bouten of schroeven worden gebruikt voor het bevestigen van de trucks op je skateboard en ze zijn er in verschillende maten, kleuren en prijzen. De standaard bout lengte is ⅞" of 1'' voor gewone skateboard setups. Zorg ervoor dat je niet te lange bouten gebruikt, omdat ze in de weg kunnen zitten als je stunts doet zoals grinden. Als je riser pads wilt gebruiken om extra truck hoogte te creëren, moet je niet vergeten om de bout lengte aan te passen, zodat ze overeen komen met de riser pad dikte. Een hoge setup met lange skateboard bouten wordt maar weinig gebruikt omdat de hoge setup gemakkelijk kan leiden tot controleverlies over het board. Dit maakt het lastiger om je evenwicht te bewaren als je probeert om flips en sprongen te landen.

Als je net een nieuwe set wielen hebt gekocht en last hebt van wheelbite kun je wellicht overwegen om je setup te verhogen, en om dat te doen, heb je langere skateboard bouten en een riser pad nodig.

Speel met de kleuren van de bouten voor skateboards

Een ding is prestatie en duurzaamheid. Iets anders is stijl en ontwerp, en gelukkig sluit het ene de ander niet uit.

Heb je oog voor detail? Maak dan gebruik van kleurrijke bouten op je skateboard. Bij SkatePro hebben we bouten in leuke kleuren om een ​​persoonlijke touch toe te voegen aan je skateboard.

Onder elke product specificatie kun je zien hoeveel bouten zijn inbegrepen in het pakket.

We bieden ook de service aan om je skateboard door ons te laten monteren, waardoor deze klaar voor gebruikt is op het moment dat je deze ontvangt. Deze service kan aangeschaft worden op deze pagina.

SkatePro