×
Menu

Kinder Stuntstep Pads

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Kniebeschermers voor kinderen zorgen voor vertrouwen en veiligheid op de stuntstep

We willen er allemaal voor zorgen dat onze kinderen zo goed mogelijk worden beschermd terwijl ze rondscheuren op hun steppen. Knie- en elleboogbeschermers voor kinderen zijn de meest voorkomende bescherming (naast een helm), omdat dit de gebieden zijn die de meeste klappen opvangen als kinderen vallen. Het dragen van deze beschermende kleding minimaliseert in de eerste plaats snijwonden, kneuzingen en tranen, maar zorgt ook voor zelfvertrouwen en een veilig gevoel wanneer de kids op hun step stappen.

Comfortabele en gebruiksvriendelijke beschermers voor kinderen

Veel ouders schaffen de kleinste maat beschermers voor volwassen aan voor hun kind. Hoewel dit in principe inderdaad bescherming geeft, zullen beschermers die speciaal ontworpen zijn voor kinderen veel comfortabeler zitten. De elleboogbeschermers en kniebeschermers voor kinderen hebben niet alleen een nauwkeurigere maat, ze zijn gemaakt van comfortabele materialen en ontworpen om super eenvoudig aan- en uit te trekken.

Veel veiligheidsuitrusting voor jonge stuntsteppers wordt geleverd in een set, waarbij je de knie- en elleboogbescherming in één pakket krijgt. Dit is zowel handig voor de ouder als leuk voor het kind om een matchende set bescherming te hebben, met een consistente maatvoering.

Beschermende uitrusting voor steppers moet goed passen om het werk te kunnen doen. Naarmate je kind ouder wordt, zal je merken dat ze uit de grootste maten kinderbescherming groeien en uit de volwassen maten kunnen gaan kiezen. Als dat het geval is, bekijk dan het volledige assortiment Step Bescherming & Skate Bescherming 2-pack. De maattabellen bij elk product kunnen je helpen in het vinden van de juiste maat.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden