MENU
×

Kinder rolschaatsen (vanaf 3 jaar)

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Wiel Diameter
Schoen type
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Rolschaatsen voor kinderen is een categorie die klassieke rolschaatsen voor zowel jongens als meisjes bevat. Rolschaatsen zijn bijzonder geschikt voor kleine kinderen, omdat de bevestiging van de wielen het gemakkelijk maakt voor het kind om het evenwicht te bewaren - ook bij lage snelheden. Sommige van de kinder rolschaatsen zijn zeer kindvriendelijk dankzij:

  • Praktische sluitsystemen, om het gemakkelijk te maken voor het kind om de schoen aan en uit te trekken
  • Uitneembare en wasbare binnenschoen
  • In maat verstelbaar

Andere rolschaatsen lijken en functioneren meer als de modellen voor volwassenen.

Welke kinder rolschaatsen zal ik kiezen?

Rolschaatsen voor kinderen van een gemiddelde prijs zijn doorgaans goede beginner rolschaatsen voor work-out en gewoon plezier, maar de kwaliteit is niet altijd afhankelijk van de prijs. Om ervoor te zorgen dat je een brede selectie van producten hebt om uit te kiezen, hebben we rolschaatsen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. In de low-end hebben we daadwerkelijke speelgoed-rolschaatsen. Hoewel ze prima kunnen zijn voor kleine kinderen, kun je geen hoge kwaliteit of speciale functies verwachten van dit soort rolschaatsen. In de high-end hebben we modellen van Rio en Roces, die meer vergelijkbaar zijn met de volwassen modellen. Voor meer informatie kun je de handleiding lezen Aankoop van skates .

Welke maat zal ik kiezen?

Veel kinder rolschaatsen vallen klein uit, daarom is het een goed idee om de rolschaatsen 1 of 2 maten groter dan schoenmaat van het kind te kiezen. Maar je zou er altijd aan moeten denken om de beschrijving van de kinderrolschaatsen die je wil kopen, door te lezen. Daar kun je meestal vinden of het het gekozen model klein of groot uitvalt. Een praktische functie van de kinder rolschaatsen is dat ze kunnen worden versteld als de voeten van het kind groter worden.