×
Menu

Rolschaatsen voor Kinderen (vanaf 3 jaar)

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Verstelbare Schoen
Niveau
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Rolschaatsen voor kinderen

Rolschaatsen zijn in het bijzonder geschikt voor kleine kinderen doordat de montage van de wielen het eenvoudig maakt voor een kind om te balanceren - zelfs bij lage snelheid. Sommige van de kinder rolschaatsen zijn zeer kindvriendelijk dankzij:

  • Praktische sluitsystemen, om het gemakkelijk te maken voor het kind om de schoen aan en uit te trekken
  • Uitneembare en wasbare binnenschoen
  • In maat verstelbaar

Andere rolschaatsen lijken en functioneren meer als de modellen voor volwassenen.

Welke kinder rolschaatsen zal ik kiezen?

Rolschaatsen voor kinderen van een gemiddelde prijs zijn doorgaans goede beginner rolschaatsen voor work-out en gewoon plezier, maar de kwaliteit is niet altijd afhankelijk van de prijs. Om ervoor te zorgen dat je een brede selectie van producten hebt om uit te kiezen, hebben we rolschaatsen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. In de low-end hebben we daadwerkelijke speelgoed-rolschaatsen. Hoewel ze prima kunnen zijn voor kleine kinderen, kun je geen hoge kwaliteit of speciale functies verwachten van dit soort rolschaatsen. In de high-end hebben we modellen van Rio en Roces, die meer vergelijkbaar zijn met de volwassen modellen. Voor meer informatie over rolschaatsen in het algemeen, kun je de handleiding lezen Aankoop van skates .

Welke maat zal ik kiezen bij het aanschaffen van rolschaatsen voor kinderen?

Veel kinder rolschaatsen vallen klein uit, daarom is het een goed idee om de rolschaatsen 1 of 2 maten groter dan schoenmaat van het kind te kiezen. Maar je zou er altijd aan moeten denken om de beschrijving van de kinderrolschaatsen die je wil kopen, door te lezen. Daar kun je meestal vinden of het gekozen model klein of groot uitvalt. Een praktische functie van sommige kinder rolschaatsen is dat ze kunnen worden versteld als de voeten van het kind groter worden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden