×
Menu

Stuntstep handvatten

  Filter
Kleur
Merken
Handvat-Lengte
Past samen met bar materiaal
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Stuntstep handvatten - comfort en controle

In deze categorie vind je kleurrijke grips in allerlei verschillende ontwerpen en afmetingen. Met nieuwe grips kun je je stuntstep pimpen zodat deze helemaal bij jouw stijl past, en waarmee je de blikvanger van het skatepark bent.

Stuntstep grips zijn ook zeer belangrijk om meer controle over je stuntstep te krijgen tijdens tricks en landingen. Tegelijkertijd geven ze ook net dat beetje extra comfort tijdens het rijden. Stuntstep handvatten worden gemaakt van rubber, schuim of een combinatie van de twee voor extra comfort en veiligheid.

Stuntstep grips: Bar-ends en flanges

Stuntstep handvatten worden gemaakt door verschillende merken, de twee bekendste zijn Odi en Ethic DTC. Om de uiteindes van je bar af te dichten gebruiken sommige merken de zogenaamde bar-ends of plug. Andere merken zijn al compleet afgesloten aan de zijkant of maken gebruik van een flange. Flanged grips hebben een ronde schijf aan de binnenkant van de handvatten. Dit geeft je meer controle, en het is makkelijker om je handen op de juiste plek op het stuur te houden. Aan de andere kant kan het iets moeilijker zijn om bar spins te doen.
Het kan een beetje een uitdaging zijn om je nieuwe handvatten te monteren. Als je moeite hebt met de montage, probeer dan wat snel verdampende vloeistof te gebruiken, zoals bijvoorbeeld glassex. Dit zorgt ervoor dat de stuntstep grips er zo op glijden, wat je veel tijd bespaart en problemen voorkomt. Wanneer de vloeistof is verdampt blijven de grips goed op hun plek zitten.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden