×
MENU

Skateboard Trucks

  Filter
Kleur
Merken
As breedte
Truck-grootte

Goed te weten

Grote variatie aan skateboard trucks

Als je graag je eigen skateboard samenstelt of je bent op zoek naar nieuwe skate trucks, zit je hier goed. We hebben veel verschillende maten skateboard trucks van populaire merken zoals Enuff en Independent.

Trucks zijn de T-vormige metalen delen die op de onderzijde van het skateboard zitten, ze houden je wielen en lagers bij elkaar en sluiten deze aan op deck. Trucks zijn gemaakt van een combinatie van kleinere onderdelen, bestaande uit; bushings, kingpins, assen en hangers. De hogere kwaliteit je hebt van deze onderdelen, hoe beter je skateboard presteert.

Over het algemeen krijg je een set van twee trucks bij het kopen van skateboard trucks, maar zorg er altijd voor dat je de product beschrijving goed leest om te zien of de prijs is voor één truck of een set van twee. In deze categorie kunt je ook complete truck sets vinden, dwz een verzameling van skateboard trucks, wielen, spacers en shockpads enz. Met andere woorden, alles wat je nodig hebt voor een skateboard met uitzondering van het deck zelf.

Wil je meer weten over skate trucks? Dan raden wij je aan om on onze Skateboard Trucks aankoop hulp door te lezen.