×
Menu

Accessoires voor Inline skates

  Filter
Merken

Haal je nieuwe binnenschoen en ander materiaal hier

Een binnenschoen van een inline skate is zeer belangrijk als je een comfortabel wilt skaten.

Op deze pagina vind je onze selectie skate binnenschoenen. Deze binnenschoenen helpen je om de juiste pasvorm en ondersteuning in je skate te vinden. Als je binnenschoen versleten is kun je deze altijd vervangen door een nieuwe, waardoor je het gevoel hebt dat je een setje nieuwe skates hebt. Binnenschoenen zijn verwijderbaar en wasbaar waardoor je ze makkelijk schoon en geurvrij kunt houden. Het wassen van de binnenschoen een paar keer per seizoen is iets wat we alle skaters willen aanraden.

Binnenschoenen zijn ontworpen om ondersteuning te geven, met een ademend vermogen en sommige kunnen zelfs thermische vorming perfect aan je voet aangepast worden. Zorg ervoor dat de binnenschoen stevig zit. Als de schoen los komt te zitten dien je hem te vervangen voor een nieuwe die weer de juiste pasvorm heeft.

Als je niet zeker weet of de binnenschoen in je skates past, neem dan gerust even contact met ons op.

Slalom kegels, veters en diverse skeeler onderdelen

Dit is de categorie waar je onze selectie inline skate slalom kegels vindt. Deze kunststof kegels zijn ideaal voor het oefenen en voor een wedstrijd. De kegels die we verkopen hebben de juiste hardheid voor de slalom oefening. Ze zijn klein, licht en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn hard genoeg om je niet te "blocken" en zacht genoeg om niet te breken.

Je vindt hier diversen skeeler onderdelen zoals veters, maar ook de geweldige slide mat is te vinden in deze categorie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden