×
MENU

Aggressive Plates

  Filter
Merken

Heb je een nieuw grinding plate nodig?

Als aggressive skater weet je hoe veel er gegrind en geslide wordt in de sport. Je bent er lang op aan het trainen maar als je dan eenmaal de Alley Oop Topacid geland hebt is het de training meer dan waard. Het oefenen en perfectioneren van je grind techniek zorgt ervoor dat je grinding plates snel slijten.

De grinding plate is een essentieel onderdeel dat af en toe vervangen moet worden om de levensduur van je skates te verlengen. Ondanks dat de grinding plates zeer duurzaam zijn, komt er een tijd dat ze vervangen moeten worden.

Op deze pagina vind je een brede selectie grinding plates, ook wel soul plates of soul frames genoemd, voor je aggressive inline skates. Op elke product pagina vind je meer informatie over het formaat en onder welke skates ze passen. Normaal gesproken zou je voor een frame of plate moeten gaan die van hetzelfde merk is als je skates.

De invoering van de grinding plate was revolutionair in de aggressive skate gemeenschap. De soul plate / soul frame zorgen ervoor dat de moderne skates zeer duurzaam zijn, ondanks dat de soul plate kan breken bij een harde klap, kunnen de skates als nieuw gemaakt worden met nieuwe plates, klaar voor het volgende avontuur.

Als je de grinding plate vervangt adviseren we dat je ook de schroeven en bouten vervangt om te voorkomen dat deze breken. De meeste soul plates worden geleverd met een nieuw setje schroeven en bouten, maar dit wordt duidelijk omschreven in de product omschrijving.