×
Menu

BMX Gebitsbescherming

Blijf lachen met een BMX Mondbeschermers

BMX Mouthguards zorgen voor bescherming van je mond en tandvlees wanneer je tijdens het rijden op je gezicht valt. Ze zijn gemaakt van schokabsorberende materialen, waardoor het risico op tandbeschadigingen wordt verkleind en een hersenschudding kan worden voorkomen. Veel mensen bijten op hun tanden bij het landen van een sprong. Dit kan echter ernstige gevolgen hebben, want als bij een val de kaak dichtsklapt kan dit leiden tot een hersenschudding. Het gebruik van een gebitsbeschermer kan dit risico helpen verkleinen.

De meeste BMX mondbeschermers die je hier ziet zijn gemaakt naar de "boil and bite"stijl. Dit betekent dat de beschermer gevormd kan worden naar de vorm van je mond. Je hoeft hiervoor alleen maar de gebitsbeschermer in kokend water te leggen, het na een korte tijd te verwijderen en er vervolgens ongeveer 30 seconden op te bijten. Deze methode kan enigszins variëren, afhankelijk van het producttype, dus bekijk altijd de bijgevoegde instructies voordat je ermee aan de slag gaat.

Je kan je gezicht ook beschermen door het dragen van een full-face helm. Deze kan je vinden in onze categorie BMX-helmen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden