×
Menu

Bescherming - BMX

Het maakt niet uit of je je BMX op straat rijdt of in je lokale skatepark, het dragen van de juiste BMX bescherming is belangrijk. Niet alleen voor je veiligheid, maar ook voor je vooruitgang en de volledige ervaring.

Het meest essentiële deel van de BMX bescherming is een helm

Iedereen, van beginners tot professionele rijders, rijden met een helm. Alle helmen die je in de categorie BMX bescherming vindt zijn EN 1078 gecertificeerd. Dit betekent dat de helm goedgekeurd is voor zowel skaten als fietsen.

Maak sneller vooruitgang: Doe als de pro's en rij met bescherming en scheenbeschermers

Andere goede investeringen op het gebied van bescherming zijn scheenbeschermers, kniebeschermers, elleboogbeschermers en handschoenen.

Al deze onderdelen van BMX bescherming zullen je niet alleen veilig houden, maar verminderen ook het risico op een blessure.

Het dragen van bescherming zal je ook een veilig gevoel geven, wat betekent dat je meer vertrouwen krijgt om jezelf volledig te geven, en alles naar het volgende niveau te tillen.

Je vindt veel verschillende knie-, elleboog- en scheenbeschermers in onze selectie BMX bescherming.

We hebben de klassieke bescherming die je over je kleding kunt dragen, maar we hebben ook bescherming die je onder je broek kunt dragen, en die zijn zeer flexibel, waardoor je vrijelijk kunt bewegen.

Wat je kiest ligt aan je persoonlijke voorkeur en rijstijl.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden