×
Menu

Freeskate liners

Comfortabel skaten met Freeskate liners

De liner is de voering van de skate waarin je voeten in rusten als je in je skates stapt. Het is de binnenste laag van de schoen die niet alleen voor een fijne pasvorm zorgt, maar het speelt ook een grote rol in het sturen met je skates. De meeste liners zijn gemakkelijk uitneembaar, dus als je merkt dat de huidige liner van je skates niet comfortabel genoeg of juist versleten is, dan kan daar zeker iets aan gedaan worden.

Liners voor freeskates zijn ontworpen om strak te zitten. Een nauwsluitende pasvorm zorgt er namelijk voor dat de liner responsief is en dat je er de maximale energieoverdracht mee kunt genereren. Dit is heel belangrijk als je door drukke stedelijke gebieden skatet of graag slalomt.

Freeskate liners hebben dezelfde maatvoering als gewone skateschoenen. Net als bij skischoenen is het advies om de Mondopoint-metingen te volgen om zo de best passende maat te krijgen. Veel modellen zijn nu ook warmtevervormbaar, zodat het altijd mogelijk is om de perfecte pasvorm voor je voet en enkel te krijgen.

Als je op zoek bent naar meer comfort en ondersteuning bij het skaten, overweeg dan eens om een paar Skate inlegzolen te kopen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden