×
Menu

Aggressive Skate Onderhoud

  Filter
Merken

Goed om te weten

Hoe lang gaan aggressive skates mee?

Er is geen vaste tijd voor hoe lang een paar aggressive skates meegaan. Het hangt er echt van af hoe vaak je ze gebruikt. Als je meerdere keren per week naar het skatepark gaat, verwacht je natuurlijk dat je skates sneller slijten dan wanneer je maar één keer per maand de straat op gaat. Maar ongeacht hoe vaak je skate, het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan je aggressive inline skates om zeker te zijn van de beste prestaties.

Het onderhouden van je stuntskates kan op allerlei manieren gebeuren. Zo kan het je boots schoonmaken zijn, maar ook gaan om het vervangen van je Aggressive Skate Wielen of het Aggressive Skate Frame.

Houd je lagers in topconditie

Een van de populairste producten in deze categorie zijn de lagerreinigers. Het regelmatig reinigen van je lagers is misschien wel het belangrijkste onderhoud wat je aan je skates kan plegen. Lagerreinigers maken het proces heel eenvoudig. Wanneer je hier wat hulp bij kunt gebruiken, bekijk dan onze gids over het Schoonmaken en smeren van lagers.

Maar zelfs wanneer je de lagers regelmatig reinigt, komt er een moment dat de lagers niet meer zo soepel lijken te rollen als in het begin. Dus, wanneer het tijd is voor een nieuwe set, vergeet dan niet te kijken op onze pagina met Aggressive Skate Lagers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden