×
Menu

Skateschoenen & sneakers

  Filter
Kleur
Merken
Schoenmaat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 4

Sneakers en skateschoenen zijn gemaakt voor sporten als skateboarden en step rijden. Alle skate schoenen in deze categorie zijn gemaakt door erkende street wear merken, wat betekent dat het goede kwaliteit schoenen zijn.

De kenmerken van Skate sneakers

De meeste skateschoenen en sneakers in deze categorie zijn beschikbaar in leer, suède of canvas voor extra comfort. De schoenen zijn voorzien van een extra dikke gevulkaniseerd rubberen zool om de slijtage waar ze aan blootgesteld worden tijdens stunts te kunnen verduren. De zool heeft een minimaal loopvlak. Bovendien hebben de schoenen een goed schokabsorberend vermogen om schokken en harde landingen te verduren. Alle functies van deze schoenen zijn gemaakt om ze zo duurzaam mogelijk te maken, omdat ze worden blootgesteld aan ruige omstandigheden bij regelmatig gebruik door skateboards. Desondanks is het belangrijk te vermelden dat de schoenen vaak sneller slijten dan normale schoenen, één van de redenen is het ruwe griptape op het skateboard.

Zorg goed voor je nieuwe sneakers

Als je je schoenen gebruikt tijdens het stunten en je wilt de levensduur van de schoenen te verlengen, kun je Shoe Goo kopen, een siliconen materiaal dat wordt toegepast op de punt van de sneaker. Dit creëert een beschermende laag op de meest kwetsbare plek van de sneaker.

Ook al hebben skateschoenen speciale functies die ze geschikt maken voor skateboarden, er zijn veel mensen die voor deze schoenen dragen omdat ze een cool design hebben en omdat ze comfortabel zijn om te dragen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden