×
Menu

Freeskate Onderhoud

Goed om te weten

Alles om je freeskates zo goed als nieuw te houden

Aangezien je op je freeskates jezelf in drukke straten begeeft, is het belangrijk dat ze zo goed mogelijk functioneren. Om hier zeker van te zijn, is het aan te raden om af en toe wat onderhoud aan je freeskates te plegen.

In deze categorie vind je veel verschillende producten die je kunnen helpen om je freeskates te onderhouden. Bijvoorbeeld lagerreinigers en smeermiddelen, maar ook desinfectiemiddelen om je skates weer fris te laten ruiken.

Freeskate tools voor het onderhoud van je skates

Of je nu onderdelen moet vervangen of er gewoon zeker van wilt zijn dat alles strak is aangedraaid: tools voor freeskates zijn essentieel voor elke skater die graag in drukke stedelijke omgevingen skatet.

Het meest populaire product in deze categorie is de multiskate tool. Dit handige stuk gereedschap is gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen, voor het geval je wat dringend onderhoud moet plegen aan je urban skates. Hoewel de modellen qua uiterlijk kunnen variëren, bevatten alle tools handige hardware zoals schroevendraaiers en inbussleutels.

Als sommige onderdelen van je setup nog steeds niet presteren zoals je zou willen, kijk dan eens rond in onze categorie Freeskate onderdelen. Hier kan je al de onderdelen vinden die je nodig hebt op je freeskates weer perfect hun werk te laten doen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden