Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Enkel- & Scheenbescherming - Steppen

  Filter
Maat

Enkel- en scheenbeschermers voor essentiële bescherming

Scheenbeschermers en enkelbeschermers zijn belangrijk om blessures te voorkomen bij het stuntsteppen in het park of op straat. Hoewel deze bescherming vaak wordt vergeten, zal het dragen ervan helpen om je meer vertrouwen te geven bij het steppen.

Scheenbeschermers zijn ontworpen om het onderbeen en de knie te beschermen en zo pijnlijke klappen door bijvoorbeeld tailwhips te verminderen. De nieuwste scheenbescherming is lichtgewicht en duurzaam, Daarnaast wordt het bij klappen harder om je zo de maximale bescherming te bieden. Enkelbeschermers zijn op dezelfde manier ontworpen en zullen een soortgelijk werk rondom je enkel doen.

Veel scheen- en enkelbescherming kan onder je kleding worden gedragen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze je coole look verpesten. Bovendien kunnen veel van de verschillende scheen- en enkelbeschermers ook voor andere sporten worden gebruikt, zoals BMX.

Enkelbraces bieden belangrijke ondersteuning

Enkelbraces zullen je enkels ondersteunen en je wat meer comfort geven tijdens het rijden. Bovendien zal het dragen van brace het herstel van je enkel helpen versnellen en zwelling verminderen als je deck je enkel heeft geraakt of je je enkel hebt verstuikt.

Andere belangrijke stuntstepbeschermers die je zou kunnen overwegen, zijn Kniebeschermers en Elleboogbeschermers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden