×
Menu

Skeelers & Speed Skates

  Filter
Merken
Schoenmaat
Wieldiameter

Goed om te weten

Wat Zijn Inline Speed Skates?

Inline speed skates zijn ontworpen voor zelfverzekerde en ervaren skaters die zich zo snel mogelijk voort willen bewegen. Skeelers zijn ontworpen voor snelheid en prestatie en zitten daarom wat minder comfortabel. De inline speed skates zijn te herkennen aan de grote wielen en de frames die langer zijn dan de schoen. Door dit design haal je zo snel mogelijk de hoogste snelheden.

Inline speed skates zitten strak met weinig extra vulling. Dit zeer stijve ontwerp leidt tot een goede krachtoverdracht. Inline speed skates zijn ook langer dan andere typen skates. Dit biedt skaters meer stabiliteit en geeft de mogelijkheid om hogere snelheden te bereiken. Daarbij zorgt de lage schoen voor een betere krachtoverdracht en meer bewegingsvrijheid.

Welke Inline Speed Skates Moet ik Kiezen?

Wanneer je inline speed skates uitzoekt is het belangrijk om een paar te vinden met een strakke pasvorm. Wanneer je de skates koopt zullen deze ook met wielen komen, maar veel rijders personaliseren deze naar hun eigen voorkeur. De maten van wielen liggen meestal tussen de 90mm en 125mm, je bepaalt zelf welke maat jouw voorkeur heeft.

Skeelers zijn ontworpen voor kortere afstanden. Wanneer je op zoek bent naar skates om langere afstanden mee te skaten, dan kun je overwegen om Endurance Skates aan te schaffen. Als je jezelf wilt verplaatsen in een rustiger tempo, dan zouden onze Inline Skates wat voor je kunnen zijn. Deze zijn geschikt voor fitness en recreatief gebruik.

Meer weten over inline speed skates? Bekijk dan onze Handleiding aanschaf skeelers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden