×
Menu

Kleding

Wat Is Skatekleding?

Skatekleding en streetwear staan bekend om dat ze comfortabel zitten en tijdloze designs hebben. Skatekleding zoals t-shirts, schoenen, petten en mutsen hebben allemaal hun weg gevonden naar de modewereld en zijn ook daar een van de meer aanwezige stijlen. Deze populariteit heeft geleden tot skatekleding en schoenen die gedragen worden door meer dan alleen skaters.

Welke Kleding Dragen Skaters?

Er is geen specifieke kleding die een skater moet dragen, maar de meesten zijn het erover eens dat skateboardkleding duurzaam, ademend en comfortabel moet zijn. Of het nu een T-shirt of hoodie is, skateshirts hebben de neiging om wijd en los te zijn om je veel bewegingsvrijheid te geven. Korte broeken wordt vaak de voorkeur aan gegeven door skaters die net wat meer flexibiliteit willen. Spijkerbroeken geven zijn wat minder flexibel, maar bieden wel meer bescherming.

Waarom Skateschoenen Gebruiken?

Een belangrijk onderdeel van de garderobe van elke skater zijn de schoenen. De beste skateschoenen hebben een platte zool die uitstekende grip en controle biedt op je skateboard. Skateboardschoenen zijn dunner in vergelijking met meer conventionele schoenen en trainers, zodat je het beste boardgevoel krijgt. Bepaalde modellen worden geleverd met moderne binnenzooltechnologie die helpt bij het absorberen van schokken.

Van baggy jeans en wijde t-shirts tot slim-fit jeans en overhemden, skatekleding omvat een breed scala aan stijlen en er is voor ieder wat wils.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden