×
Menu

Skateboard Wrist Guards

  Filter
Maat

Zijn polsbeschermers nodig om te skateboarden?

Polsblessures zijn een veelvoorkomend probleem voor skateboarders van ieder niveau. Het is dan ook erg normaal dat je jezelf op wilt vangen met je handen wanneer je valt. Polsbeschermers zijn super effectief in het opvangen van deze klappen tijdens het vallen. Ze verminderen ook het risico op schrammen en serieuze verwondingen zoals breuken.

Er is een grote selectie polsbeschermers om uit te kiezen. Sommige van deze pads bedekken alleen de pols, waarbij andere ook de palm van de hand of zelfs de vingers bedekken. Vele modellen zijn ontworpen met een spalk aan de voor- en achterkant om de pols extra te beschermen.

Het dragen van polsbeschermers is niet alleen voor skateboarden. Als je van longboarden houdt, dan kunnen polsbeschermers zeer handig zijn wanneer je over lastig terrein of downhill rijdt. Een ander belangrijk stuk uitrusting om niet te vergeten is Longboard-handschoenen.

Hoe draag je skateboard polsbeschermers

Hoe je je polsbeschermers omdoet, verschilt per product. Als je beschermers bijvoorbeeld spalken hebben, moeten deze parallel aan je pols zijn om deze zo goed mogelijk te beschermen. Traditionele beschermers kunnen worden vastgemaakt met drie riempjes, terwijl de volledige vingerbescherming als een handschoen kan worden aangetrokken.

Skate polsbeschermers moeten strak zitten en toch comfortabel aanvoelen. Je wilt je concentreren op het skaten, dus als ze je beweging beperken, moet je proberen ze losser te doen. Het mooie van beschermers met klittenband is dat je ze makkelijk kunt verstellen hoe je wilt.

Als je een volledige set pads en beschermers voor skateboarden wilt, bekijk dan onze selectie van 3-pack Skateboard Pads.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden