×
Menu

Skate Hoodies & Scooter Sweatshirts

  Filter
Merken
Maat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Skate met een skate hoodie of een crew neck

Op zoek naar een trui met capuchon of een skate trui met ronde hals voor tijdens het skaten, of gewoon voor tijdens chillen met andere skaters? Bekijk dan op onze selectie van skate hoodies en crewnecks van populaire skate merken zoals. Je kunt zelfs onze eigen SkatePro hoodie verkrijgen, zoals onze team riders dragen.

Het dragen van een ronde crew neck hals of hoodie in koud weer

Skaten is niet alleen een sport, maar een levensstijl. Skaten is dan ook iets wat veel skaters het hele jaar door doen, zelfs in koud weer. Vergeet alleen niet dat skaten in regenachtig weer je lagers kan beschadigen en outdoor ramps kunnen natuurlijk gladder zijn en hierdoor gevaarlijk zijn om op te grinden. Buiten dat om, laat je niet door het slechte weer tegen houden - skate, cruise en ride ten alle tijden! Draag een hoodie om je warm te houden. Onze skater hoodies en crewnecks bevatten meestal katoen, waardoor ze comfortabeler te dragen zijn bij het zweten tijdens skaten in de straten en in het skatepark.

Gaje voor de skater look? - Voeg een skate hoodie aan je stijl toe

Of je nou wilt skaten, of alleen voor de skater look wilt gaan, hoodies kunnen je die casual stijl geven, en zijn tegelijkertijd super fijn en comfortabel om te dragen. Vind jouw hoodie hier in onze selectie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden