×
Menu

Broeken

Sortering
Merken
Maat
Reset

Sortering

Toepassen

Merken
ResetToepassen

MaatResetToepassen
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Wat is een skate broek?

Skate broeken en skate kortebroeken worden meestal door skateboarders gedragen om het skaten makkelijker te maken. Skateboard broeken kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën - slim en loose.

Slim skate jeans en broeken zijn zo gemaakt dat ze lekker om je middel zitten en strak om je benen, kuiten en enkels. Hiermee heb je minder kans dat je blijft haken achter een rails dan met een loose skate broek en dus minder kans hebt om te vallen. Maar dit type skatewear kan oncomfortabel voelen wanneer je tricks en sprongen maakt.

Loose skater broeken hangen wat lager om de middel en hebben ruime pijpen. Het voordeel ten opzichte van slim skate jeans is dat je er makkelijker in kunt bewegen. Het nadeel is dat je meer kans hebt te struikelen wanneer je een trick doet.

Wat is de beste broek om in te skateboarden?

De beste skatebroek is er een die comfortabel zit, duurzaam en stevig genoeg is om je te beschermen op elke ondergrond wanneer je valt. Ondanks dat jeans het populairst zijn kunnen ook dikke katoenen stoffen, zoals canvas of herringbone, een goede keuze zijn wegens hun ademend vermogen en omdat ze niet snel scheuren.

Hoe draag je een skate broek?

Straight pijpen met de zomen een paar cm boven de enkel. Dit is de algemene regel voor het dragen van een slim skate broek. Een loose broek zit beter met een riem om. Je wilt niet het risico lopen dat je je broek afzakt tijdens het cruisen of het uitvoeren van een trick.

Vergeet niet dat skate broeken en korte broeken niet specifiek voor skateboarders alleen gemaakt zijn. Skatewear merken staan bekend om hun modieuze producten van hoge kwaliteit. Met hun coole design en comfortabele pasvorm, geeft een skatebroek je een coole informele look.

Ben je geïnteresseerd om je kledingkast een stijlvolle update te geven? Bekijk onze ruime keuze van Skate Kleding en Streetwear.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden