×
Menu

Skatebroeken

  Filter
Merken
Maat

Een skatebroek: Robuust, maar zo comfortabel

Skatebroeken, korte broeken en chinos zijn essentieel voor iedere skaters kledingkast. Wanneer je aan het skaten bent, zul je ongetwijfeld vallen, dus kun je net zo goed kelding dragen, die robuust en tegen wat impact kan. Op deze pagina vind je een groot assortiment met broeken, chinos en sweatpants.

Als we de skate broeken vergelijken met de broeken van een 'normale' winkel, zul je voelen dat deze skate broeken echt gemaakt zijn voor het skate gebruik. Ze hebben een perfecte pasvorm, je kunt er gemakkelijk in bewegen, waardoor het maken van stunts geen probleem is.

We weten natuurlijk dat de levensduur van een skate broek lastig te voorspellen is. Daarom zijn alle skate broeken, chinos en korte broeken zorgvuldig getest en gekozen, omdat ze zo duurzaam zijn.

Fashion favoriet

Aangezien deze skate broeken ontworpen zijn voor skaters, zijn ze natuurlijk niet alleen bedoeld voor skaters. De fashion-wereld heeft de skate broeken naar de voorgrond gebracht een aantal jaren geleden. Ze hebben dus een gave look en zitten ook nog eens erg lekker. Ze zijn geschikt voor zowel een casual als een meer formele uitstraling.

We hebben de skate broeken en chinos van de merken, Dickies, Element, Globe en Quicksilver.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden