×
Menu

Freestyle BMX Hub Guards

  Filter
Merken
As diameter
Driver side

BMX Hub Guards geeft extra bescherming

Ben je moe van de telkens kapot gaan van je BMX hubs? Dan de hub guard kan je wat bescherming bieden. De hub guards zijn gemaakt voor het beschermen van je kern van je wiel en de spaken tijdens grinds, daarnaast geeft de hub guard een beter en fijner gevoel tijdens grinds.

BMX Hub Guards zijn in zowel nylon als aluminium te verkrijgen en het verschilt per rijder waar de voorkeur naar uit gaat. De nylon hub guard geeft een gemakkelijke grind vergeleken met de aluminium.

Wanneer je een hub guard wil aanschaffen is het belangrijk om een model te kiezen die past bij jouw wielkern. Er zijn guards die geschikt zijn voor vrijwel elk model, echter ook guards voor specifieke modellen. Wanneer een hub guard speciaal voor een model gemaakt is, zal dit in de product specificaties omschreven zijn.

Natuurlijk geeft een set hub guards geen garantie op 100 procent bescherming van je kern en spaken, echter raden wij elke Freestyle BMX-rijder aan om ze te gebruiken. Het geïnvesteerde geld is al terugverdient na de eerste keer dat je je hub 'redt'!

SkatePro