×
Menu

Privacy Beleid

1. Algemene informatie

 1. Dit beleid gaat over het verwerken van persoonlijke gegevens (privacybeleid) en omschrijft hoe SkatePro de gegevens verkrijgt en behandelt.
 2. Het privacybeleid is van toepassing op de gegevens, die verstrekt of ontvangen zijn via onze website www.skatepro.be.
 3. SkatePro is verantwoordelijk en verwerkingsverantwoordelijk van de persoonlijke informatie, die verstrekt is op onze website www.skatepro.be. Wanneer je vragen of opmerkingen hierover hebt of gebruik wilt maken van één van je rechten, neem dan direct contact op ons. SkatePro ApS, Omega 6, 8382 Hinnerup, Denemarken; +32 78 486 547, email@skatepro.be.
 4. Wanneer er wijzigingen zijn in het privacybeleid, zullen deze zichtbaar zijn op deze pagina.
 5. Dit is versie 2.0 van ons privacybeleid. (Datum: 01-05-2018)

2. Welke persoonlijke gegevens worden verzameld?

 1. Wanneer je onze webpagina bezoekt, verzamelen we automatisch informatie van je. Het gaat om het gebruik van de webpagina, IP-adres, bezochte pagina's en welke zoektermen je gebruikt.
  a.  Het doel hiervan is om de gebruikerservaring te optimaliseren en daarnaast de functionaliteit van de webpagina te verbeteren. Als laatste ook doelgerichte marketing, inclusief de marketing achteraf door Google en Facebook.
  b.  De wettelijke basis voor de gegevensverwerking is de EU general data protection regulation art.6(1)(b)(c)(f).
 2. Wanneer je een bestelling plaatst voor een product of contact zoekt via onze website met ons, verzamelen we de informatie, die je ons geeft, zoals naam, adres, telefoonnummer, betalingsoptie, bestelde producten, retour gestuurde producten en het IP-adres van waar de bestelling geplaatst is.
  a.  Het doel hiervan is om je de juiste producten naar je te verzenden, je retour en/of claim te verwerken. Het IP-adres wordt opgeslagen om fraude zaken vast te stellen. Informatie over je bestellingen kunnen gebruikt worden voor wettelijke vereisten, hetzelfde geld voor de boekhouding en accounting.
  b.  Dit alles is volgens de wettelijke basis voor de gegevensverwerking, EU general data protection regulation art.6(1)(b)(c)(f).
 3. E-mailreclame met aanmelding voor de nieuwsbrief.
  1. Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij de daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG regelmatig onze e-mailnieuwsbrief op basis van uw toestemming te sturen.
  2. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een bericht te sturen naar de hieronder beschreven contactmogelijkheid of via een link die hiervoor in de nieuwsbrief is opgenomen.
  3. Na uitschrijving wissen wij uw emailadres, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens of wij behouden ons het recht voor om gegevens verder te gebruiken, wat wettelijk is toegestaan en waarover wij u informeren in deze verklaring.

3. Ontvangers van de persoonlijke gegevens

 1. Gegevens, zoals je naam, adres, emailadres en telefoonnummer worden doorgegeven aan het bezorgbedrijf, die over de levering van jouw pakket gaat.
 2. Gegevens kunnen overgegeven worden naar externe partners, die de gegevens behandelen namens ons. We gebruiken externe partners voor technische activiteiten, om onze website te verbeteren, het maken van de nieuwsbrief en voor doelgerichte marketing, inclusief de marketing achteraf en om het verkrijgen van reviews over onze website en producten mogelijk te maken. De externe partners hebben toestemming om de gegevens te gebruiken voor elk doel, zodat ze de overeenkomst met SkatePro te vervullen. Uiteraard wordt er strikt en vertrouwelijk omgegaan met de gegevens. Alle overeenkomsten met de externe partijen zijn zwart op wit vastgelegd en op welke manier er om wordt gegaan met de persoonlijke gegevens.
 3. Twee van deze externe partijen (gegevensverwerkers) zijn Google Analytics/Google LLC. en Facebook Inc., beiden gevestigd in Amerika. De nodige voorzorgsmaatregelen voor de overdracht van gegevens naar de VS zijn beveiligd door de Data Processors (gegevensverwerking)-certificering, dit vallen onder de zogenaamde EU-U.S. Privacy Shield, cf. The EU general data protection regulation art. 45.
  a.  Een kopie van Google's certificaat kan op de volgende link gevonden worden:
  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  b.  Een kopie van Facebook Inc's certificaat kan op de volgende link gevonden worden:
  https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC
 4. Om je de betaalmethoden van Klarna aan te kunnen bieden, moeten wij bij het afrekenen eventueel je persoonlijke data doorgeven in de vorm van contact- en bestellingsinformatie, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor hun diensten, en deze betaalmethoden voor jou kan personaliseren. Je persoonlijke data worden verwerkt in overeenkomst met het privacybeleid van Klarna.

4. Recht als klant

Om openheid van zaken te geven over hoe je gegevens worden behandeld, zijn we er natuurlijk ook toe verplicht om je te vertellen wat je rechten zijn. Hieronder vind je een lijst met al je rechten als klant van SkatePro. Wanneer je gebruik wilt maken van één van je rechten, neem dan zeker contact met ons op met je verzoek. Wees je ervan bewust, dat wanneer er twijfel bestaat, dat we je om authenticatie kunnen vragen.

 1. Recht van toegang
  Je hebt altijd het recht om een kopie aan te vragen van alle gegevens, die we van jou hebben verwerkt.
 2. Recht op correctie
  Wanneer je eventueel fouten ziet in je persoonlijke gegevens, heb je altijd het recht om deze te wijzigen.
 3. Recht van verwijderen
  In sommige gevallen heb je het recht om alle - of een gedeelte - van je persoonlijke gegevens te verwijderen. Wanneer je ons het recht ontneemt om jouw gegevens verder te verwerken, hebben wij geen rechtsgrondslag meer om door te gaan met het verwerken van je gegevens. We zijn niet verplicht om je persoonlijke gegevens te verwijderen, wanneer deze noodzakelijk zijn voor ons om onze wettelijke verplichtingen na te komen, te vestigen of om een juridische claim te verdedigen.
 4. Recht op beperking van verwerking
  Je hebt het recht om het verwerken van je persoonlijke gegevens te limiteren, alleen voor opslag, bijvoorbeeld wanneer je vindt dat de informatie, die wij verwerken, incorrect is.
 5. Het recht van overdragen
  Je hebt, in sommige gevallen, het recht om je persoonlijke gegevens te verkrijgen, die je ons hebt verstrekt, zodat je deze kunt overdragen naar een andere partij, die de gegevens voor je gaan verwerken. Je zult de gegevens in een computerformat ontvangen, deze kun je overdragen aan de andere partij.
 6. Recht op bezwaar
  Altijd heb je het recht om bezwaar in te dienen over het gebruik van je persoonlijke gegevens voor directe marketing, inclusief de profilering dat gedaan is door ons, zodat we de mogelijkheid hadden om de directe marketing te laten plaatsvinden. Ook heb je het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking, die wij doen op basis van onze legitieme belangen (sectie 2.1 & 2.3), wanneer het ínvloed heeft op je persoonlijke situatie.
 7. Recht om je toestemming te herroepen
  Je hebt altijd het recht, ten alle tijde, om je toestemming in te trekken, wanneer het gaat om het verwerken van je persoonlijke gegevens.
 8. Recht om een klacht in te dienen
  Je hebt het recht, ten alle tijde, om een klacht in te dienen over het gebruik van je persoonlijke gegevens bij de Deense Gegevens Beschermings Agentschap (Danish Data Protection Agency): Datatilsynet , Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00.

5. Het verwijderen van persoonlijke gegevens

 1. De informatie over jouw gebruik van de website (sectie 2.1) wordt verwijderd, wanneer je onze website niet hebt gebruikt voor één jaar lang.
 2. De verzamelde informatie, die in contact staan met je aanmelding van de nieuwsbrief, wordt verwijderd, wanneer je jezelf uitschrijft voor de nieuwsbrief. Hetzelfde geldt voor reviews van producten op onze website en over het bedrijf SkatePro.
 3. De informatie, die in verbinding staat met je bestellingen bij SkatePro (sectie 2.2) wordt bewaard voor 5 jaar, zodat we je kunnen adviseren over reserve onderdelen, tijdens de levensduur van je producten. De boekhouding wordt opgeslagen voor 5 jaar, tot het einde van het fiscale jaar, zodat het voldoet aan de eisen van de Danish Bookkeeping Act (Deense Boekhoudings Wetgeving).
 4. Alle gegevens kunnen opgeslagen worden voor een langere tijd dan hierboven vermeld, wanneer we een legitieme reden hiervoor hebben, zoals bijvoorbeeld het tot stand brengen, verdedigen of uitoefenen van een wettelijke claim of wanneer het nodig is om te voldoen aan andere wettelijke vereisten.

6. Beveiliging

 1. We hebben technische en orginatorische beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om geen accidentele of illegale vernietiging, verlies, wijziging en achteruitgang te laten plaatsvinden van alle persoonlijke gegevens en om ongeoorloofde toegang of misbruik te voorkomen.
 2. Alleen werknemers, die je persoonlijke gegevens echt nodig zijn om hun werk te voldoen, hebben toegang tot je persoonlijke gegevens.
 
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden