×
Menu

Snowboards & Snowboard Set

  Filter
Merken
Lengte
Geslacht
Skills
Rijstijl
Breedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Verschillende soorten snowboards

Snowboarden is door een enorme evolutie gegaan sinds de eerste afdaling. Snowboard bindingen, flex, vorm, duurzaamheid en ontwerp zijn sleutelwoorden waar alle grote snowboard merken mee werken. In de afgelopen jaren zijn er veel rocker en camber snowboards designs ontwikkeld, wat resulteert in meer stabiele en toegeeflijke snowboards. Maar wat is het beste snowboard voor jou?

Twintip snowboard

Een twintip snowboard is zeer geschikt voor het park en voor tricks, maar je kunt er ook geweldig mee stunten op de piste. Het uiteinde van de voorkant en het uiteinde van de achterkant zijn 100% gelijk en de bindingen zijn gecentreerd, je kunt dus net zo makkelijk voor als achteruit rijden of je tricks landen.

All mountain snowboard

Een all mountain snowboard is - zoals de naam al aangeeft - geschikt voor alle disciplines op de berg. Het lijkt veel op twintip snowboards qua vorm, maar de bindingen, flex en balans punt zijn een beetje terug geplaatst op het snowboard. Dit type snowboard is een erg goede aankoop voor de meeste mensen omdat het kan worden toegepast zowel op de piste, in het park en offpiste.

Powder snowboard

Dit soort snowboard is gebouwd voor de diepe en zachte poedersneeuw off-piste. De vorm van een backcountry snowboarden lijkt veel op die van een surfplank en de grote vorm van het board maakt het makkelijker om op het oppervlakte van diepe sneeuw te blijven.

Breed aanbod van snowboards en snowboard uitrusting

Wij bieden een brede selectie snowboards en snowboarduitrusting van de beste snowboard merken. In ons assortiment vindt je zowel downhill snowboards, snowboards voor het park, piste en offpiste snowboards.

SkatePro