×
Menu

Clamps voor de step

  Filter
Kleur
Merken
Clamp binnendiameter
Maat klem
Inclusief compression systeem
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Verbeter responsiviteit en rij in stijl met een nieuwe stuntstep klem

Op deze pagina vind je een brede selectie aan kleurrijke stuntstep clamps. Clamps komen in veel verschillende ontwerpen en vormen om te matchen met jouw smaak en stijl. Natuurlijk heeft de de klem van de stuntstep een praktische functie, maar het is ook een gemakkelijk onderdeel om te vervangen om je stuntstep een persoonlijke touch te geven.

Een stuntstep klem wordt gebruikt om de voorvork van je stuntstep aan je bar te bevestigen. Het is een essentieel onderdeel van je stuntstep setup. Als de clamp aangedraaid is zorgt deze ervoor dat de voorvork en bar op hun plek blijven tijdens het rijden.

Dit is zeer belangrijk tijdens het uitvoeren van stunts, omdat veiligheid dan voorop staat. De clamp van je step zorgt er ook voor dat je wiel dezelfde kant opgaat als dat je je bar draait. Dit zorgt ervoor dat je in de gewenste richting gaat. Als je problemen ondervindt met de reactie van je stuntstep zit het probleem vaak in de clamp. Vaak is het genoeg om de bouten aan te draaien, maar soms kan het nodig zijn om de klem te vervangen.

Soorten stuntstep klemmen

Stuntstep klemmen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten:

  • Standaard clamp - heeft een binnendiameter van 32 mm en past op een standaard bar.
  • Oversized clamp - heeft een binnendiameter van 35 mm en past op een oversized bar.

Sommige clamps zijn met ingebouwd SCS systeem en fungeren als compression systeem en clamp tegelijk. Deze zijn ook verkrijgbaar in 2 maten.

Sommige clamps zijn geschikt voor beide maten wegens de meegeleverde shim.

Bekijk onze selectie stuntstep klemmen en vind die clamp die jouw stuntstep een extra wow factor geeft.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden