×
Menu

Stuntstep Gebitsbeschermers

  Filter
Merken

Draag een bitje tijdens het stuntsteppen

Gebitsbeschermers voor tijdens het stuntsteppen zijn ontworpen om verwondingen aan de mond te voorkomen. Ze zijn gemaakt van zachte plastic materialen die schokabsorberende eigenschappen hebben, zodat ze bij een val letsel aan de tanden, tandvlees, wangen en kaak kunnen verminderen.

Het is niet ongewoon dat je valt met een stuntstep en dat daarbij mondletsel kan voorkomen. Rijders kunnen hun evenwicht verliezen en met hun gezicht op de bar van de scooter vallen of op obstakels in het skatepark vallen terwijl ze proberen te springen en te grinden. Het dragen van gebitsbeschermers kan kapotte tanden, wangen of het bijten op je tong voorkomen.

Kook en bijt in de gebitsbeschermers

Hoewel er een aantal verschillende soorten gebitsbeschermers op de markt zijn, zijn de "kook en bijt" gebitsbeschermers het populairst voor stuntsteppers. Het passend maken van dit type is super eenvoudig. Wat je doet is het volgende: je breng het water aan de kook om vervolgens het bitje er in te leggen zodat het zacht wordt. Vervolgens plaats je het in de mond om het naar je tanden te vormen. Door je vingers en tong te gebruiken om rond je tanden te drukken, krijg je een comfortabele en op maat gemaakte pasvorm. Wanneer je een nieuwe gebitsbeschermer koopt, wordt dit proces goed beschreven in de handleiding.

Deze gebitsbeschermers kunnen voor veel actiesporten worden gebruikt, maar stuntsteppen staat hoog op de lijst. Een ander belangrijk onderdeel van bescherming tijdens het rijden op een stuntstep is een helm. Om onze collectie te zien, bekijk Stuntstep Helmen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden