×
Menu

Bindingen - Water skis

  Filter
Kleur
Merken

Ben je op zoek naar een nieuwe set bindingen om je waterski vaardigheden te optimaliseren? Of wellicht ben je op zoek naar je eerste set bindingen? Ongeacht wat je niveau is, we hebben een set bindingen die bij je behoefte past.

Er zijn vele meningen over de waterski bindingen, en sommige geloven dat een bepaald soort waterski bindingen beter zijn om blessures te voorkomen, terwijl sommige precies de tegenovergestelde mening hebben. Eigenlijk zijn er 3 soorten bindingen voor waterski's. Voorkant high-wrap, dubbele high-wrap en verstelbare bindingen.

Voorkant high-wrap bindingen worden geleverd met een toe plate. Dit is een zeer veelzijdige waterski binding en is geweldig als je meerder skiërs hebt die om de beurt dezelfde ski gebruiken. Dit is een prima keuze als je een beginner bent.

Dubbele high-wraps staan ook bekend als aangepaste bindingen. Deze bindingen voor waterski's bieden betere controle en verbeterde prestatie maar zijn niet geschikt als je meerdere skiërs hebt op dezelfde ski. Dubbele high-wrap is geweldig voor gevorderde tot ervaren skiërs.

Verstelbare bindingen kunnen, zoals de term aangeeft, worden gepast en versteld om bij elke rijder te passen. Dit soort waterski's bieden de beste controle en zorgen ervoor dat je beter op het water presteert. Verstelbare bindingen zijn duur maar wel het extra geld waard. Bevorderlijk voor skiërs van alle niveaus.

Materialen voor waterski bindingen

Op het gebied van materialen, zijn er twee populaire soorten. Traditioneel rubber en EVA schuim. Rubber waterski bindingen zijn geweldig voor beginners omdat ze een zachte en comfortabele pasvorm leveren die geweldige controle voor de skiër biedt.

De EVA schuim bindingen zijn wat stijver, en om die reden leveren ze de waterskiër op het water meer controle op de kanten. Daarom zijn ze meer geschikt voor skiërs die wat ervaring hebben. Dat gezegd hebbende, beginners kunnen de EVA schuim bindingen gebruiken, maar het is wellicht lastig voor ze om op het water in controle te blijven omdat de binding aanmerkelijk stijf is.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden