×
Menu

Rolski Schoenen - Classic

  Filter
Merken
Schoenmaat
Compatibel Binding Systeem

Ademende classic rolskischoenen

Klassieke rolskischoenen zijn voor de rolskiërs die willen blijven skiën en sporten, zelfs als de sneeuw verdwenen is. De schoenen zijn ontworpen met lage cuffs waardoor je enkels dezelfde heen en weer beweging kunnen maken als bij klassiek langlaufen. Naast een grotere enkelmobiliteit, verminderen lagere cuffs ook het gewicht en het aantal materiaal, waardoor ze ademend en lichter zijn.

Combi rolskischoenen zijn ontworpen om zowel de klassieke als de skatestijl mee te beoefenen. Het verschil met klassieke boots is dat de combi rolskischoenen meer enkelsteun bieden, wat gunstig is voor skaten.

Compatibiliteit van classic rolskischoenen

Het is belangrijk om na te gaan welk bindingssysteem op je rolski's zitten, als je op zoek gaat naar klassieke rolskischoenen. De meeste klassieke rolskischoenen zijn compatibel met NNN-bindingen (New Nordic Norm), een ontwerp van Rottefella. Turnamic- en Prolink-bindingen hebben een verschillend ontwerp, maar bevatten dezelfde NNN-compatibiliteit van Rottefella. Als je onze collectie bindingen wilt zien, bekijk dan hier onze Rolski bindingen.

Bij elk model van onze klassieke rolskischoenen kun je zien op welke bindingssystemen ze passen. Als je de juiste combinatie van schoen en binding hebt, zal je veilig in je rolski's kunnen klikken en op pad gaan en ook weer veilig kunnen uitklikken wanneer dat nodig is.

Mocht je nog steeds twijfelen voor welke stijl rolskiën je moet gaan, dan geven we je in de gids Rolski's kopen een overzicht van de sport en beschikbare uitrusting.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden