×
Menu

Accessoires - Langlauf

Wees voorbereid op het langlaufen

Accessoires voor langlaufen zijn er in alle soorten en maten, maar het gaat er natuurlijk om of je ermee je ski-ervaring beter te maken dan voorheen. De accessoires die je op deze pagina vindt, zijn er om jou en je skiuitrusting blij te maken.

Handwarmers, voetwarmers en verwarmingspads zijn geweldig als je een extra boost warmte nodig hebt. De meeste warmtekussens blijven meer dan 8 uur warm, wat normaal gesproken lang genoeg is voor een dagje op de ski’s. Elektrische boot verwarmers met verschillende warmtestanden zijn ook ideaal om de boots te drogen na een natte of zweterige dag in de sneeuw.

Ook zijn er praktische accessoires voor je langlauf uitrusting die erg handig zijn om erbij te hebben. Langlauf ski straps maken het mogelijk om 2 ski's aan elkaar vast te maken om ze van de ene plaats naar de andere te dragen. Zonder skiriem kunnen ze van elkaar afschuiven en is het erg onhandig om te dragen. Buiten het seizoen kan je op de muur skihangers monteren op je ski's veilig op één plek te bewaren, waardoor schade wordt voorkomen of het je in de weg zit.

Met skiwax kan je ook de prestaties van je ski's verbeteren. Om die collectie te zien, ga je naar Cross Country Ski Wax.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden