×
Menu

Sneeuwsteppen

Er zijn geen producten in deze categorie.

De Sneeuwstep - Een stuntstep met Sleeën

Sneeuwsteppen kunnen worden omschreven als stuntsteppen voor sneeuw weer - met sleeën bevestigd in plaats van wielen.

Met een sneeuwstep kan je stunts doen op vlakke sneeuw gebieden zoals je op asfalt zou doen met je stuntstep. Je kunt ook van de piste afrijden of off-piste gaan. Je kunt de sneeuwstep nemen voor een ritje heuvel-af op volle snelheid. Dit kan je echt een adrenaline stoot geven en het is dan ook niet iets wat aan beginners wordt aangeraden.

Met een Sneeuwstep kan je nog meer stunts doen in de sneeuw dan je op ski's of een snowboard zou kunnen, omdat het stuur en de constructie je toelaten veel bekende stuntstep trucs te doen.

Het idee achter de sneeuwstep is afkomstig van professionele stuntsteppers, die stunts wilden doen op hun steppen tijdens het winterseizoen. Dit is een trend die we in bijna elke actie- en wintersport zien deze jaren: Skateboards worden sneeuwskateboards, Langlaufski's worden rolski's. En Stuntsteppen wordt nu aangepast naar Sneeuwstuntstep.

Een sneeuwstuntstep is erg licht van gewicht.

Buiten dat er bladen in plaats van wielen zijn, hebben alle pro sneeuwstuntsteppen een ding gemeen: Ze zijn licht van gewicht. Als we de Eretic Snowscoot als voorbeeld nemen, zijn de materialen slim gekozen en bestaan bijna geheel uit 6061 T6 aluminium en 4130 warmte behandeld chroomstaal, wat perfect is om sneeuw water en botsingen te weerstaan.

Deze stuntstep heeft ook een scharnierende vork, die helpt bij het absorberen van de contouren van de berg. Dit zorgt voor een heel soepele rit. Soepelheid die je niet zult vinden in de goedkopere modellen op de markt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden