×
Menu

Inline skates Remblokken

  Filter
Merken

Je skeeler remblokken slijten!

Je kunt er niet omheen. Op een gegeven moment zullen de remblokken van je skeelers versleten zijn en moet je ze vervangen. Gelukkig is deze handeling erg eenvoudig, het enige dat je nodig hebt zijn nieuwe remblokken, een inbussleutel en een paar minuten tijd. Met andere woorden, er is geen enkele reden om je skeelers naar de skateshop te brengen om een remblok van je skeeler te laten vervangen.

Het enige dat belangrijk is om te onthouden is om je skeeler rem te vervangen voordat deze helemaal versleten is. Als dit al het geval is kan het moeilijker zijn om de skeeler rem te vervangen. Als je problemen ondervindt tijdens het vervangen van een remblok, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen in de skateshop of via de telefoon.

Als je een fitness- of snelheidsskater bent, adviseren we ten zeerste om een skate rem te monteren. Als je voornaamste activiteit in het park plaatsvindt zul je niet zo snel een rem nodig hebben. Op een ramp kan je rem zelfs zeer irritant en een ongewenst obstakel zijn.

In deze categorie vind je remblokken voor skeelers en inline skates. Als je op zoek bent naar een remblok voor je rolschaatsen, kun je beter in deze categorie een kijkje nemen.

Ook al verkopen we niet de skates die jij gebruikt, we hebben waarschijnlijk wel de remblokken voor jouw skates. Kijk dus even voor de zekerheid op deze pagina. Als je het remblok voor jouw skeelers niet kunt vinden, neem dan gerust even contact met ons op.

SkatePro