×
MENU

Inline skates Remblokken

  Filter
Merken

Je skeeler remblokken slijten!

Je kunt er niet omheen. Op een gegeven moment zullen de remblokken van je skeelers versleten zijn en moet je ze vervangen. Gelukkig is deze handeling erg eenvoudig, het enige wat je nodig hebt is een paar nieuwe remblokken, een inbussleutel en een paar minuten tijd. Met andere woorden, er is geen enkele reden om je skeelers naar de skate shop te brengen om een remblok van je skeeler te laten vervangen.

Het enige wat belangrijks is om te onthouden is dat je je skeeler rem vervangt voordat deze helemaal versleten is. Als dit al het geval is kan het moeilijker zijn om de skeeler rem te vervangen. Als je problemen ondervind tijdens het vervangen van een remblok, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen in de skateshop of via de telefoon.

Als je een fitness, of snelheids-skater bent, adviseren we ten zeerste om een skate rem te monteren. Als je voornaamste activiteit in het park plaatsvind zul je niet zo snel een rem nodig hebben. Op een ramp kan je rem zelf zeer irritant zijn en een ongewenst obstakel.

In deze categorie vind je remblokken voor skeeler en inline skates. Als je op zoek bent naar een remblok voor je rolschaats, kun je beter in deze categorie een kijkje nemen.

Ook al verkopen we niet de skates die jij gebruikt, we hebben waarschijnlijk wel de remblokken voor jouw skates. Kijk dus even voor de zekerheid op deze pagina. Als je niet het remblok voor jouw skeeler vindt, neem dan gerust even contact met ons op.