×
MENU

Aggressive inline wielen

  Filter
Merken
Wieldiameter
Wielhardheid

Goed te weten

Aggressive skate wielen

Voor het agressieve skaten, ook wel stunt skaten genoemd, willen de riders vaak wielen met een kleine diameter ongeveer 54-64 mm. Kleine stunt skate wielen maken het makkelijker om stunts uit te voeren. Ze bieden veel stabiliteit, omdat ze je dicht bij de grond houden.

De wielen zijn erg hard vaak tussen de 88A-95A. Met harde aggressive skate wielen haal je het meeste uit je stunts. Met de stunt skate wielen voorkom je dat de wielen aan de grond blijven kleven zoals dat gebeurd met de zachtere wielen die meer grip hebben.

Als je op veel op ramps skate kunnen zachte stunt wielen met veel grip je makkelijk laten vallen.

Aggressive skate wielen hebben een redelijk vlak loopvlak dat voor optimale controle zorgt in elke situatie.

Verkocht in een set van vier

Aggressive skate wielen worden voornamelijk verkocht in een set van vier. De reden hiervoor is dat stunt en agressieve skaters vaak twee verschillende soorten wielen onder hun skates monteren. De vier wielen in het midden zijn vaak iets kleiner en harder dan de andere vier wielen. Dit zorgt ervoor dat de skate iets minder makkelijk reageert maar het is makkelijker voor de tricks in de air en voor het landen hiervan. Een andere reden is dat de hardere wielen in het midden de skater de beste controle geven tijdens de grinds.

Let op: Alle aggressive skate wielen worden verkocht zonder lagers (tenzij anders vermeld). De reden hiervoor is dat de meeste agressieve skaters hun eigen voorkeur hebben voor de lagers. Als je twijfelt welke wielen of lagers je moet hebben, ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.