MENU
×

Spacers voor inlines skates

  Filter
Merken

Het kiezen van de juiste spacers

Als je in deze categorie rondkijkt is er een grote kans dat je je nieuwe skate spacers vindt in onze selectie van skate wiel spacers en skeeler frame spacers.

Wiel spacers zijn kleine ringetjes geplaatst tussen de twee lagers in elk wiel van je inline skates. Nieuwere skates hebben de frame spacers nu al vaak ingebouwd in het frame zitten, om het aantal losse onderdelen te verminderen. In skates voor kinderen en de wat oudere skates vind je vaak nog de losse frame spacers. Er zijn verschillende soorten spacers, dus als je niet helemaal weet wat je moet hebben adviseren we je om deze handleiding eerst te lezen, zodat je zeker weet dat je de juiste spacer besteld.

Koop geen kunststof spacers

Zowel een skeeler frame spacer als inline skate spacer kun je vinden in een kunststof uitvoering, maar zoals je ongetwijfeld hebt gezien zijn al onze spacers van metaal. Meestal aluminium. Ondanks dat de prijs je kan afschrikken, adviseren we je om geen kunststof spacers te gebruiken wegens de korte levensduur en zeer slechte kwaliteit.