×
Menu

Kids Snowboards & Kids Snowboard Packages

  Filter
Merken
Lengte

Goed te weten

Twintip op een kinder snowboard

Hier vind je onze brede selectie van kinder snowboards die je een leuke en andere ervaring op je ski trip kunnen geven.

Wanneer je kiest voor een snowboard voor je kids is het belangrijk om de juiste lengte te kiezen. Als het snowboard verticaal is geplaatst, moet het snowboard minimaal de schouder van het kind bereiken, maar ga niet hoger dan de kin. Als je twijfelt, is het beter een korter kinder snowboard te kiezen dan een te lange. Op die manier zal het kind gemakkelijker in staat zijn om zijn snowboard te besturen, waardoor het leuker is om te snowboarden. Vooral als je kind net begint met snowboarden is het belangrijk om zo veel mogelijk positieve verhalen over de sport te vertellen zodat je kind aangemoedigd wordt om door te gaan met de sport.

Onze kids snowboards zijn meestal twintip. Deze snowboards zijn goed geschikt voor het park en stunts en ze zijn ideaal voor het spelen op de piste. Het uiteinde van de voorkant en het uiteinde van de achterkant zijn 100% gelijk en de bindingen zijn gecentreerd, het is dus net zo makkelijk om vooruit te rijden als achteruit en je land beide kanten even makkelijk met het stunten. Snowboarden draait om plezier hebben of het nou op de piste, in het park of op een andere plaats op de berg is. Daarom is het een goede en leuke keuze voor je kinderen op de ski-reis.

Verschillende merken kinder snowboards

We hebben verschillende merken kinder snowboards in ons assortiment waardoor het niet altijd even makkelijk is om te kiezen. Het is belangrijk dat je kids het snowboard geweldig vinden uitzien en dat het hun een goede beleving geeft op de piste. Daarom is het een goed idee om je kids te betrekken tijdens het kopen van het snowboard omdat de style en print vaak een grotere rol spelen dan de ouders denken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden