×
Menu

Impact vesten voor wakeboarden en kitesurfing

  Filter
Merken
Maat
Activity
Geslacht

Impact Vest - de investering waard

Een impact vest voor het wakeboarden of waterskiën helpt tegen pijnlijke plekken. Als je op hoge snelheid op het water crasht, kan dit een pijnlijke ervaring zijn.

Een goed impactvest kiezen is van essentieel belang. Een vest dat je goed past zorgt voor een goede prestatie en beter comfort. Je draagt je vest veel, en daarom wil je niet de eerste de beste hebben. Je wilt een impact vest hebben dat er goed uitziet, comfortabel zit en je veilig houdt.

Het is geen reddingsvest of zwemvest

Een impact vest is geen reddingsvest of drijfvest. Wat betreft drijfvermogen zit het ergens tussen een reddingsvest en een neopreen vest. Het bied wel wat drijfvermogen maar niet zo veel als een reddingsvest. Dit zorgt ervoor dat een wakeboardvest veel lichter en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Bewegingsvrijheid is zeer belangrijk bij watersporten waarbij je voortgetrokken wordt. Vooral als je een bepaald niveau haalt en moeilijkere tricks, sprongen en spins te maken.

Om de gebruiker de meeste bewegingsvrijheid te geven is het belangrijk dat het impact vest voor het kiteboarden perfect past. De meeste impact vesten hebben verschillende afstelmogelijkheden om ervoor te zorgen dat het vest perfect afgesteld kan worden voordat op je board of ski's stapt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden