×
MENU

Impact vesten voor wakeboarden en kitesurfing

  Filter
Maat
Activity
Geslacht

Impact Vest - het waard om in te investeren

Een impact vest voor het wakeboarden of waterskiën helpt tegen pijnlijke plekken. Als je op hoge snelheid op het water crashed, kan dit een pijnlijke ervaring worden.

Een goed impact vest kiezen is van essentieel belang. Een vest dat je goed past zorgt voor een goede prestatie en beter comfort. Je draagt je vest veel daarom wil je niet de eerste de beste hebben. Je wilt een impact vest hebben die er goed uitziet, comfortabel draagt en je veilig houdt.

Het is geen reddingsvest of neopreen vest

Een impact vest is geen reddingsvest of een neopreen vest. Wat betreft drijfvermogen zit het ergens tussen een reddingsvest en een neopreen vest. Het bied wel wat drijfvermogen maar niet zo veel als een reddingsvest. Dit zorgt ervoor dat een wakeboardvest veel lichter en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Bewegingsvrijheid is zeer belangrijk bij watersporten waarbij je voortgetrokken wordt. Vooral als je een bepaald niveau haalt en moeilijkere tricks, sprongen en spins te maken.

Om de gebruiker de meeste bewegingsvrijheid te geven is het belangrijk dat het impact vest voor het kiteboarden perfect past. De meeste impact vesten hebben verschillende afstel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het verst perfect afgesteld kan worden voordat op je board of ski's stapt.