Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Shiva 45 Roller Derby Plate Set

(3)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Chaya Roller Derby Shiva plate set is een geweldige set voor een geweldige tijd op de Derby baan. Met een gewicht van slechts 545 gram per volledige plate (maat 6) is het zeer licht van gewicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van 7075 aluminium dat niet alleen licht is, maar ook zeer sterk en duurzaam.

Een van de belangrijkste functies die deze plates onderscheiden van anderen, is de Dual Center Montage - uniek van Chaya. Een twee-bout montage systeem dat het gemakkelijk maakt om ze te monteren op Chaya schoenen. Het komt ook met geboorde sleuven voor montage op gewone Derby schoenen.

De clip release assen zijn een nieuwe, innovatieve manier om de wielen te monteren en demonteren. Een klem is bevestigd op de as, welke gemakkelijk los te halen is, waarna het wiel verwijderd kan worden. Zet er een ander wiel op en zet de clip weer vast, en je bent klaar om te rollen. Een stuk sneller dan de gewoonlijke sluitingen en je hebt geen gereedschap nodig. Bekijk de instructie video hier .

Het Power Toe System op de Shiva plate zorgt voor een betere push en meer controle.

De Cherry bom toe stop is offset voor een betere krachtoverbrenging, een betere balans en meer gecontroleerde stops. Het vlakke oppervlak van de toe stop geeft goede grip en zorgt voor een superieure duurzaamheid.

Deze 45 ° versie is een zeer wendbaar en super responsieve plate set die sneller is, met minder inspanning van de skater.

Kenmerken:

  • Super Lichtgewicht - slechts 545 g per plate
  • Jelly Interlock SHR PU-Cushions
  • Geëxtrudeerde en CNC gefreesde metalen onderdelen maken het super sterk.
  • Laser geprinte grafische details

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Chaya Shiva 45 Roller Derby Plate Set:

Passende onderdelen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (3)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (3 reviews)

SkatePro