Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Tassen - Rolski

Rolski tassen voor het opbergen van rolski's

Doe je aan rolskiën? Dan heb je waarschijnlijk ook behoefte aan een rolski tas om je rolski's mee te nemen op weg. Je kunt ook gebruik maken van een rolski tas om je ski's in op te bergen na gebruik. Zo zorg je ervoor dat ze niet beschadigen, wanneer ze ergens thuis liggen.

Rolski tassen zijn speciaal gemaakt voor je rolski's. Rolski's zijn korter dan normale ski's en dit geeft natuurlijk aan dat het gevaar groter is, dat ze beschadigd raken. Het is dus erg belangrijk dat je ze op de goede manier vervoert.

Je zult veel rolski tassen vinden, waar je de rolski's kunt bevestigen aan de tas, echter zijn er ook een aantal, waar je ze veilig in je tas kan stoppen. Ook is het handig om een tas te hebben, zodat je de rolski's veilig kunt opbergen.

Alle benodigdheden zul je hier vinden

In onze selectie kan je ook andere tassen vinden, die handig kunnen zijn met rolskiën. Zo zijn er heuptassen om je waardevolle spullen in mee te nemen op weg, of een thermo drinkriem om je dranken warm of of koud te houden. Op deze manier kan je altijd van je drinken genieten op je favoriete temperatuur.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden