Opruiming
Bespaar tot 80%  -  Meer dan 300 producten in de aanbieding!  -  Klik hier
×
MENU

Ski tassen and snowboard tassen

  Filter
Kleur
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Tassen voor wintersport

Wanneer je op een ski-trip gaat of in een andere situatie komt waar je een ski of snowboard uitrusting nodig hebt moet je ook een goede tas hebben. Bij SkatePro kun je een goede selectie van ski-tassen en snowboard tassen vinden, speciaal ontworpen voor wintersport met veel technische details die je kunnen helpen om een goede winter ervaringen te krijgen.

Skitassen

Een tas die je ski's kan opslaan en beveiligen is verkrijgbaar in verschillende modellen. Sommige zijn erg basic, terwijl anderen extra vulling en / of meerdere aparte kamers hebben. Deze extra functies kunnen helpen om te voorkomen dat je ski's krijgen krassen tijdens transport of opslag. Het is ook een goede zaak om een ​​ski tas te hebben voor wanneer je je ski's en ski-uitrusting thuis tijdens de zomer opslaat. De meeste van de tassen kunnen een paar ski's en skistokken houden.

Reis skitassen

Dit is een grote skitas die vaak meerdere paren ski's kan houden. Velen van hen komen met goede opvulling die je spullen beschermen tegen ruw vervoer in luchthavens, bussen of op het dak van je auto. Sommige van de modellen komen ook met diverse zakken en ook wielen voor eenvoudiger vervoer.

Snowboard tassen

Met een snowboard tas kun je je snowboard beschermen en tegelijkertijd je hele snowboard-uitrusting mee nemen zoals schoenen, handschoenen, rugbeschermer etc. Snowboard tassen zijn te vinden in zowel de basis-en tour-modellen.

Rugzakken

Of je nou een rugzak nodig hebt voor back country rijden op de piste, of wil je gewoon een kleine picknick op de berg hebben, je kunt de juiste rugzak vinden bij SkatePro. Wij bieden verschillende modellen aan voor gebruik in de winter. We hebben basis rugzakken om wat eten en drinken en wat extra spullen in te bewaren voor voor een lange dag op de ski's. We hebben ook meer technische rugzakken met veiligheidsuitrusting en de mogelijkheid van het bevestigen van je ski's of snowboard op de rugzak.