×
Menu
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Ontdek de YOW Mundaka Grom Series Surfskate, jouw ticket naar een ongeëvenaarde surfervaring op het land!

Deze surfskate is gemaakt van eersteklas esdoorn en heeft een uitzonderlijke duurzaamheid en veerkracht, klaar om de ontberingen van je meest intense ritten te weerstaan. Het compacte formaat, met een deck van 81,3 cm lang, maakt hem zeer wendbaar, zodat je met gemak door krappe ruimtes kunt slingeren en scherpe bochten kunt maken.

Het 24,1 cm brede deck biedt een stabiel en comfortabel platform voor je voeten, voor optimale controle en balans. De toevoeging van een kicktail verbetert je rijervaring nog verder, zodat je stijlvolle trucs kunt uitvoeren en nieuwe dimensies van surfen kunt verkennen.

Uitgerust met 66mm wielen van hoge kwaliteit levert de YOW Mundaka Grom Series Surfskate een soepele en moeiteloze rit, die het gevoel van glijden op golven nabootst. De omgekeerde kingpin trucks, gecombineerd met een standard hanger en carving ontwerp, bieden een ongeëvenaarde respons en stabiliteit, waardoor je diep kunt carven en vrij kunt flowen, net als op een surfplank.

Deze surfskate is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar de ultieme carve-ervaring en is perfect voor zowel doorgewinterde rijders als nieuwkomers die hun vaardigheden willen verbeteren en hun surfen naar een hoger niveau willen tillen. Omarm de sensatie van de golven, zelfs als je mijlenver van de oceaan bent, with de YOW Mundaka Grom Series Surfskate.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
16.5" (41.9cm)
Nose Lengte:
5.52"
Tail Lengte:
5.92"
Deck lengte:
32" (81.3cm)
Deck breedte:
9.5" (24.1cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro