×
Menu

Ski Bescherming

Goed te weten

Een goede ski sessie heeft goede ski bescherming nodig

Het vinden van de juiste veiligheidsuitrusting kan in een avontuur zelf veranderen. Maar wees niet bang! Wij hebben het allemaal voor je. En het gaat niet alleen om de veiligheid die de uitrusting je geeft, maar ook de mentale veiligheid waardoor je het beste uit je dag kunt halen. Je zult zien dat ski bescherming je automatisch sneller maakt, je hebt meer vertrouwen en je bent bereid om meer te leren en te ontdekken.

De benodigde beschermende uitrusting die je nodig hebt

Ski bescherming start bij de helm en die hebben we genoeg, dus kies gewoon je stijl. Het is het vermelden waard dat de helmen met Mips technologie je hoofd ook beschermen tegen klappen vanaf de zijkant.

Dan hebben we de rugbescherming met een mooie en eenvoudige manier om veilig te blijven op het gebied van een blessure aan je ruggegraad. Die blessures kunnen behoorlijk onaangenaam zijn dus waarom minimaliseer je ze niet als dat kan.

Hetzelfde geldt voor crash pants. Blessures aan de heup komen regelmatig voor bij skiërs en niemand wil zijn skivakantie verpesten met een crash op de tweede dag.

Voor de extreme sneeuw liefhebbers is het cruciaal om je ook voor te bereiden met lawine uitrusting. Als je van plan bent om de backcountry in te gaan om door de diepe onaangetaste sneeuw te gaan, dan is lawine uitrusting iets wat je moet hebben.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden