×
MENU

Veiligheidsuitrusting voor het skiën

Goed te weten

De juiste veiligheidsuitrusting is belangrijk

Met de juiste veiligheidsuitrusting ben je voorbereid op eventuele ongevallen en kun je plezier hebben op je skitrip zonder je zorgen te maken. Op deze pagina vind je veiligheidsuitrustingen zoals rugbeschermers, crash pants en skihelmen om lichaamsdelen als de rug, heupen en hoofd te beschermen. We hebben daarbij ook lawine uitrustingen voor degene die graag skiet in poedersneeuw en back country omgevingen. Hiervoor heb je namelijk een gespecialiseerde veiligheidsuitrusting nodig.

Vergeet niet om jezelf in te lezen voordat je op reis gaat en jezelf goed voor te bereiden, voordat je buiten de pistes gaat skiën.

Wanneer de juiste ski bescherming belangrijk is

In deze categorie vindt je een groot assortiment met verschillende alarmen en graaf uitrustingen. Mocht je jezelf bevinden in een vervelende situatie, dan ben je zeker voorbereid. Je zult daarnaast ook verschillende impact vesten en broeken vinden en natuurlijk de ski/snowboard helmen.

Een rug bescherming zorgt voor een rugblessure of heup beschadigingen, wanneer je dan toch ten val komt. Deze blessures komen regelmatig voor bij skiërs. Wij adviseren altijd om deze te gebruiken, hetzelfde geldt voor een ski helm. Wanneer je backcountry gaat, is de juiste uitrusting en bescherming erg belangrijk. Je hebt hiervoor een speciale uitrusting. Zorg dus nogmaals goed dat je je goed inleest in de omgeving en welk gebied je gaat verkennen.