×
MENU

Tassen voor inline skating en rolschaatsen

  Filter
Kleur
Merken

De manier, waarop je je skates meeneemt

Ben je opzoek naar een skate tas voor je inline skates, rolschaatsen of schaatsen voor op het ijs? Zoek dan zeker niet verder!

In onze selectie van skate tassen vindt je alles wat je nodig hebt. We hebben een grote aantal tassen met verschillende eigenschappen. Het voordeel is dat ze ruimte hebben voor zowel je skates als ander materiaal. Geweldig om te gebruiken op een lange reis.

Bind je skates op je skate tas

In deze categorie vind je niet alleen de traditionele skate tassen, echter ook een groot aantal rugtassen, die gemaakt zijn om je board op vast te binden. Op deze manier, kun je ze op een veilige manier meenemen.

We hebben deze tassen natuurlijk in veel verschillende vormen, kleuren en designs, zowel voor volwassenen als voor kinderen. We hebben skate tassen van merken, zoals Tempish, SFR, Atom en nog veel meer!

Skate tassen hebben meerdere doeleinden, zoals het dragen van je schoolboeken, laptop of je skate tools natuurlijk. Er is voldoende ruimte om deze materialen mee te nemen, naast je skates natuurlijk.

Je zult op deze skate tassen verschillende andere 'tasjes' vinden, waar je bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of portemonnee kunt opbergen. Ook kun je 1 of meerdere waterflesjes meenemen, wanneer je aan het skaten gaat.