×
Menu

Bescherming - Snowboards

Snowboard beschermende uitrusting voor meer dagen erop uit

Als je richting de bergen gaat en van je snowboard gaat genieten, denk dan aan je snowboard bescherming. Of je nu de piste opgaat of de verse poedersneeuw in, er is wat essentiële uitrusting die je nodig hebt om veilig te blijven en om zo lang mogelijk zonder ongelukken buiten in de sneeuw te blijven.

Snowboard bescherming noodzakelijkheden

Hier vind je de noodzakelijke beschermende uitrusting voor snowboarding die je nodig hebt tijdens je trip.

Als we beginnen aan de bovenkant, een helm is bijna iets noodzakelijks. Vele mensen onderschatten het gebruik van een helm tijdens recreatieve of actie sporten. Op het gebied van snowboarding haal je vaak een hoge snelheid en de ondergrond is niet zo zacht als dat je denkt. Daarom kan een val redelijk gevaarlijk voor je hoofd zijn als je geen helm draagt.

Crash pants en rugbescherming zijn net zo belangrijk. Ze minimaliseren de spanning van de impact bij belangrijke lichaamsdelen. Tenslotte is het niet leuk om al na 2 dagen in de sneeuw naar huis te gaan met een gebroken heup.

Snowboard bescherming voor extreme liefhebbers

Als je op het punt staat om naar de backcountry te gaan en van die verse lijnen te trekken in de onaangeroerde sneeuw, onthoud dan om je lawine uitrusting mee te nemen. In deze categorie vind je ook lawine sets die van pas komen als je de wildernis in gaat.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden