Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Cruiser & Penny board onderdelen

Maak je set-up compleet met Cruiser en Penny board onderdelen

In deze categorie vind je alle producten die gebruikt kunnen worden om je penny of cruiser board aan te passen. Het is altijd handig om wat reserve onderdelen bij je te hebben, of je nou een penny of een cruiser hebt. Bouten, moeren, pivot cups en bushings zijn kleine onderdelen die essentieel zijn om je board goed te laten functioneren.

Als de grip tape van je board aan het slijten is en je toch de look al wilde vernieuwen, geef jezelf dan een nieuwe griptape. Als je je Cruiser lagers al hebt schoongemaakt, maar je toch denkt dat je board nog wat sneller zou kunnen rollen, dan is het misschien tijd voor een nieuwe set lagers.

Kan ik mijn skateboard in een cruiser veranderen?

Ja! Cruiser decks hebben meestal andere vormen dan de popsicle-vorm van gewone skateboard decks, maar je kunt nog steeds van een gewoon skateboard een cruiser maken. Om het gevoel van een cruiserboard na te bootsen, hoef je er alleen maar grotere en zachtere wielen op te monteren. Je zult waarschijnlijk ook een paar risers moeten installeren om meer ruimte te krijgen voor de grotere wielen.

In onze selectie van Cruiserboard Risers vind je wat je nodig hebt om het risico op wheelbite te verminderen. In onze selectie met Wielen voor penny & cruiser boards vind je gave wielen voor een soepele rit. Als je van carven, scherpe bochten en pumpen houdt, kan je paar reverse kingpin trucks vinden in onze collectie Cruiser Skateboard Trucks.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden