Opruiming
Bespaar tot 80%  -  Meer dan 300 producten in de aanbieding!  -  Klik hier
×
MENU

Space Scooter & Slider Scooter

Beleef veel plezier met een Space scooter of Slider scooter

In deze categorie vind je spacescooters van merken als Space Scooter, Slider Scooter en meer.

De space scooter steppen kunnen beschreven worden als een stoer alternatief voor normale steppen. De manier waarop het deck beweegt, geeft je het gevoel alsof je op de maan loopt. De Space Scooter steppen kunnen zowel door volwassenen als kinderen gebruikt worden als vervoersmiddel en als vermaak. Omdat je veel moet pompen op de het deck van deze spacescooter om op snelheid te komen is het griptape van deze steps iets duurzamer dan gewone stuntsteps. Als deze versleten raakt is het makkelijk en goedkoop om dit te vervangen.

Naast Space Scooter, vind je ook steppen van Slider Scooter in deze categorie. Steppen van Slider Scooter zijn ontworpen met twee decks en kan gebruikt worden op verschillende manieren. Ze zijn ontworpen in de VS en zijn geschikt voor beide volwassenen en kinderen, van alle leeftijden. Net zoals de steps van Space Scooter, is de Slider Scooter ideaal voor gebruik als transportmiddel, vooral door zijn vouwbaar ontwerp.

Powerwing - De volwassen driewieler

We hebben ook de zeer populaire Powerwing Caster II van Razor. Door de beweegbare wielen is het makkelijk dan ooit om te driften en 360 te draaien. De Powerwing caster is een heerlijke manier om wat plezier te beleven als je even wat anders wilt dan je al die tricks met je stuntstep.