MENU
×

Hoofdlamp

  Filter
Merken
Lumen
Max afstand
Batterij tijd op laagste vermogen
Batterij tijd Volle kracht

Een hoofdlamp is een handig hulpmiddel

In deze categorie kan je een hoofdlamp vinden. We hebben hoofdlampjes voor elke situatie, het maakt niet uit of je de krantenjongen bent die wat extra licht nodig heeft aan het begin van de dag of dat je een ervaren BMX rijder bent die 's avonds onderweg door het bos naar huis wat extra licht nodig heeft. Zoals altijd hebben wij alleen de producten van de hoogste kwaliteit en functionaliteit.

Een lampje voor op je hoofd is ideaal voor veel sporten in het donker. Ze maken het mogelijk om je handen vrij te houden en helpen je om je makkelijker te orienteren op je skates, skies, rolschaatsen of BMX. Maar ook als je een oriënterende hardloper bent heb je een hoge kwaliteit hoofdlamp nodig.

Een hoofdlamp voor het lopen en één voor het skiën

Hoofdlampen zijn te vinden in diverse uitvoeringen, met verschillende lichtsterktes, en verschillende manieren om het product te monteren; op het hoofd of aan een helm. De lichtsterkte van een lamp wordt gemeten in Lumens. In ons assortiment vind je lampen met een lumens bereik van 80 tot 5000 lumens. 80 lumens is geschikt voor het wandelen in het donker, maar bij meer snelheid moet je niet echt op deze lichtbron rekenen.

Ons top model met 5000 lumens kan zelfs het donkerste bos in het zonnetje zetten. Met een bereik van 325 m is dit niet de hoofdlamp die je moet gebruiken als je aan het hardlopen, skaten of aan het skiën bent in de buurt van een weg, omdat je tegemoet komend verkeer aardig kan verblinden.

Naast het gebruik voor de actie sport, worden hoofdlampen ook gebruikt door werknemers, zoals mijnwerkers, zoek- en reddingsbrigades en chirurgen. De hoofdlampen zorgen hier voor een veiligere werkomgeving en ze houden hun handen vrij.