×
Menu

Hoofdlamp

Je weg vinden in het donker met LED hoofdlampen

Hoofdlampen zijn een noodzaak als je voor een langlauf skitrip 's avonds weggaat. Een LED hoofdlamp zal je de vrijheid geven om sporen te volgen die 's nachts niet verlicht zijn. Verder zorgt een hoofdlamp er voor dat je je handen vrij hebt en vrijelijk kunt bewegen.

Langlauf races in de nacht worden meer en meer populair en hebben veel fans onder zowel recreatieve langlaufers als competitieve langlaufers. Vraag het maar aan een van hen en ze zullen je vertellen dat een van hun meest belangrijke gereedschappen tijdens het skiën in het maanlicht een hoofdlamp is.

De kracht van je hoofdlamp

In ons assortiment vind je LED hoofdlampen in het bereik van 80 lumen tot 5000 lumen. 80 lumen is geschikt voor het wandelen in het donker, maar bij meer snelheid moet je niet echt op de kracht van deze lichtbron rekenen.

Ons top model met 5000 lumen kan zelfs het meest donkere bos in het zonnetje zetten. Met een bereik van 325 m is dit niet de hoofdlamp die je moet gebruiken als je aan het hardlopen, skaten of aan het skiën in de buurt van een weg bent, omdat je tegemoet komend verkeer aardig kan verblinden.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden