Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Hero Elite LT TI 18/19 Slalom Ski + NX 12 Dual Konect

(5)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De serie Hero Elite ski's van Rossignol is een race skilijn.

Dit is de LT (Long Turns) editie die op skiërs mikt die gaan voor hoge snelheid met snelle g-kracht bochten. Om dat te bereiken zijn de Hero Elite ski's gebouwd met een populier houten kern met toegevoegde Titanal.

Als je snel skiet, wil je de beste controle op de ski's hebben en de beste stabiliteit mogelijk. Om de Rossignol Hero Elite ski's van deze eigenschappen te voorzien, is de LCT technologie toegvoegd. LCT (Line Control Technology) is een geïmplementeerde lijn in de kern van de ski's - een soort van centraal zijpaneel dat anti-flex vermindert en het negatieve effect verbetert om stabiliteit en superieur comfort te verhogen bij het maken van bochten. Dit betekent ook dat het inzetten van een bocht veel meer voorspelbaar en precies wordt.

Deze race alpine ski's worden met een oversized zij uitsnede, zijpanelen, een vlakke staart en holling geleverd. Ingrediënten die er voor zorgen dat je race krachtig, dynamisch en snel zal zijn.

  • Geschikt voor 100% op de piste
  • BindingEN: NX12 Konect Dual

Opmerking: Als je zowel ski's als bindingen bij ons koopt, monteren we de bindingen gratis. Als je wilt dat wij de bindingen monteren en afstellen typ dat dan in de informatie bij het Afrekenen.

Specificaties

Breedte:
119/71/101 mm
Taille Breedte:
71mm
Beste gebruik:
Racing
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Radius:
17m
Kern materiaal:
Titanal, Populier
Profiel:
Camber, Tip Rocker
Binding:
Inclusief
DIN instelling:
12

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (5)

Very pleased with the transaction. I was surprised that a different binding was not available and accepted the $35 rebate, but I never received it.
remy Charmoz (Dunedin)
03.01.2020
Beoordeling: 4 van 5!
I tried these on Demo Day they were amazing! Skate Pro was the best value for them. Shipping was better than expected. I would order from them again.
Tom Domanico (Oceanside)
30.07.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 5 recensies
SkatePro