Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
DB

Coreflex Dance Floor Longboard Deck

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Dus je bent in de markt voor een dansvloer met voldoende ruimte voor een hele reeks cross-stepping-acties? En je vraagt ook veel op het gebied van duurzaamheid? We zijn er zeker van overtuigd dat je niet betrapt moet worden bij het slapen op dit meesterwerk van DB Longboards.

De Dancefloor doet precies wat je zou verwachten van een longboard met deze naam. en nog veel meer. Het combineren van de Coreflex Technologie en de vorm van de Dancefloor resulteren in een zeer levendig board die op elke beweging reageert zoals je zou verwachten.

De Coreflex Technologie is een zeer gespecialiseerde manier van het combineren van verschillende lagen van verschillende materialen. Beginnend bij de kern en aan de buitenkant zit een laag verticaal gelamineerd bamboe die dan aan beide zijden bedekt is met lagen tri-axial glasvezel, eindigend aan de boven- en onderkant van het deck met een kunststof materiaal met hoge dichtheid dat slijt bestendig is. En om de volgende stap in deck tech te maken, hebben ze een set urethaan blast tips toegevoegd wat voor een aanzienlijke langere levensduur van je deck zorgt. Zeker bij drop through gemonteerde boards. En als laatste, het is tevens de moeite waard te vermelden dat ze een epoxy recept gebruiken die alle lagen bij elkaar houdt.

Het is hier beschikbaar in twee verschillende flex types ontworpen voor verschillende schaalgrootte - specifiek voor gewicht.

  • Flex 2 (Zwarte editie) is bedoeld voor mensen tussen de 54.5 kg (120 pond) --> 77.1 kg (170 pond)
  • Flex 3 (Groene editie) is bedoeld voor degene onder jullie met een gewicht van 72.5 kg (160 pond) en hoger.

Specificaties

Wielbasis:
27.25" (69.2cm)
Deck lengte:
43" (109.2cm)
Deck breedte:
9.5" (24.1cm)
Deck materiaal:
Bamboe
Extra materialen:
Epoxy, Glasvezel
Gewicht:
2470g
Deck specificaties:
Kicktail, Wheel wells
Griptape:
Pre-gripped
Riding Stijl:
Dancing

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (1 reviews)

SkatePro