×
Menu

Stuntstep T-shirts

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Welke shirts dragen stuntstep riders?

Het dragen van een T-shirt is een belangrijk onderdeel voor de look van een rider. Je kunt een T-shirt in een felle kleur dragen. Sommige stuntstep riders dragen een wit T-shirt om er cool en casual uit te zien. Casual donkere T-shirts zijn ook altijd een goede keuze om er chilled en relaxed uit te zien. Je kunt altijd kleur toevoegen met je pet of schoenen.

Welk T-shirt moet ik dragen op een Stuntstep?

Je kunt het beste een T-shirt dragen die ademt en comfortabel zit. Vooral in de zomer wil je niet druipen van het zweet na een lange sessie in het skatepark. Je wilt een T-shirt waarin je je makkelijk kunt bewegen en je niet hindert tijdens het uitvoeren van je stunts. Overweeg om een duurzame stuntstep T-shirt aan te schaffen. Als je valt kan een goede kwaliteit T-shirt de impact weerstaan en zal dan niet scheuren.

Kies jou stuntstep T-shirt stijl

De meeste stuntstep merken bieden een casual kledinglijn in hun collectie aan. Dit is de meest voorkomende en populairste kledingstijl voor stuntstep riders. Oversized T-shirts met felle kleuren in hip-hop stijl zorgen ook dat je opvalt. Als laatste heb je de T-shirts met de agressieve opdrukken welke meer voor de stuntstep riders zijn die voor een Punk stijl look gaan.

Vernieuw je stijl en bekijk onze Stuntstep & Skate kleding sectie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden