×
MENU

T-shirts voor iedereen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Skate T-Shirts voor iedereen

Het maakt niet uit of je een skater bent of gewoon een gaaf uiterlijk wilt, skate t-shirft zijn perfect voor iedereen.

Skate T-shirts komen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. We hebben een geweldige selectie met gave skate t-shirts van de coolste merken. Kies je eigen stijl met geweldige prints.

Gemaakt om goed gedragen te worden

Of je nou skate op grind rails, flips doet of andere grote sprongen, een skate t-shirt is 'the one to go for'. De t-shirt zijn designed voor dit doel en kunnen geweldig veel hebben, zonder dat je er problemen mee zult hebben.

Wij dragen wat we verkopen. Je kunt er dus vanuit gaan dat het een hoge kwaliteit heeft en een perfecte fit. Wij weten dat kleren goed gedragen worden. Ook is een gave outfit deel van de skate-wereld en wil je graag gezien worden met te gekke t-shirts.

We hebben gekozen voor de mooiste stijlen van verschillende merken, zoals DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Lucky, Volcom, Etnies, District Supply, Tilt, Alis, Valo, Independent en nog verschillende andere merken.

Veel van de meest populaire skate t-shirts zijn verkrijgbaar in kindermaten, aangezien we natuurlijk weten dat kinderen het ook geweldig vinden om gave skate kleren te dragen. We zullen regelmatig nieuwe t-shirts verschijnen. Bekijk al onze skate t-shirts hier.

Behoud de kleur en de print - Was je t-shirt binnenstebuiten

Wanneer je de kwaliteit van je skate t-shirts hoog wilt houden, is het verstandig om de t-shirts binnenstebuiten te wassen. Op deze manier zal de kleur aan de binnenkant minder worden, echter behoud je de kleur aan de buitenkant en hetzelfde geldt voor de print. De t-shirts zijn gemaakt van 100% katoen en zal dus niet krimpen bij het normaal wassen. We adviseren om deze skate t-shirts NIET in de droger te doen, hier kan het krimpen namelijk wel gebeuren.