×
Menu

Backcountry Ski Binding en Mounting

Beschrijving

Ga in stijl de backcountry in met ons Backcountry Ski Pakket. Met dit pakket, dat is ontworpen voor avonturiers, kun je de perfecte combinatie van ski's en bindingen kiezen en er zelfs een handige skitas en nekwarmer aan toevoegen voor het complete pakket.

  • Alpine Touring Ski's: Onze selectie hoogwaardige Alpine Touring Ski's biedt de perfecte combinatie van lichtgewicht veelzijdigheid en robuuste prestaties. Deze ski's geven je de controle en behendigheid die je nodig hebt om elke uitdaging in de backcountry aan te gaan.
  • Skibindingen: Kies de perfecte binding die bij jouw skistijl en skischoen past. Onze selectie bestaat uit verschillende bindingen van topmerken, ontworpen voor zowel alpineskiën als telemarken.
  • SkatePro Skitas: Houd je ski's en skistokken veilig opgeborgen met onze duurzame SkatePro skibag. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele Schouderband voor gemakkelijk dragen.
  • SkatePro Nekwarmer: Blijf warm en beschermd tegen de elementen met onze zachte, fleece gevoerde SkatePro nekwarmer. Hij is ontworpen om je warm te houden tijdens koude dagen in de backcountry, zonder in te leveren op ademend vermogen.
  • Montageservice: Als je wilt, kun je je skibindingen professioneel op je ski's laten monteren door onze ervaren technici. Deze service zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en optimale prestaties op de piste. Voeg de montageservice voor je skibindingen gewoon toe aan je winkelwagentje wanneer je uitcheckt.

Mis de ultieme backcountry ski-ervaring niet. Koop vandaag nog de gear die je nodig hebt om elk terrein te bedwingen met ons Backcountry Ski Pakket.

Toon alle

Specificaties

Binding:
Niet inbegrepen
SkatePro